Hrvati in jeba turistov

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pa ok, a ti sploh bereš, kaj drugi pišejo! Je že erikson tole komentiral, ni treba še enkrat...
stupid-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.187
16.462
113
Za razliko do tebe dejansko berem ja
stupid-1.gif

Erikson pa tega ni nič komentiral (poznaš pomen te besede?) temveč je zadevo zgolj navedel in pa še prekopiral par primerov ampak se nihče od alterašev ni obregnil v ta predpis (mogoče pa na hrvaškem Jadrolinijo res financirajo z lokalnimi davki samo močno dvomim oz. smo ugotovili tudi možnost zavajanja medijev kar se tiče podražitve izključno za turiste), tudi tisti, ki se jim zdi to nekaj normalnega oz. so takšne stvari že srečali v svetu. In zato me je tudi zanimalo ali ta zadeva iz linka drži ali pač ne...pa tudi vprašal sem čist normalno ti brihta poštarska.

stupid-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jao, pa kaj so se spet zapičili v to!!! Vsakič pred sezono isto sranje!!!!
Bodite bolj pametni od novinarjev in si dajte dopovedat, da to ni podražitev, ampak samo sezonske cene!!! Ja?
Mogoče je dobra primerjava v cenah drugih stvari (apartmaji, hoteli, gostinske storitve itd.), ki so prav tako sezonske in izven sezonske!

Kaj pa ti tako cviliš, a ti je kdo stopil na rep? Malo umiri svoje klicaje
bonk.gif

Se spomniš ko smo v RS uvedli vinjete in so vsi od hrčkarjev pa do pravih Evropejcev takrat skakali v luft kaj se gremo, nam grozile EU institucije, ker imamo tako drage vinjete? Pa smo vsi imeli enotno ceno, tujci in domačini. In smo na koncu kljub vsemu zaradi TUJCEV znižali ceno vinjet, ne zaradi nas.

hrčki so enako kot mi in naj zato tudi enako naje*ejo kakor smo mi.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zakaj bi pa meni kdo na rep stopil? Kaj pa imam jaz veze s Hrvati in njihovimi cenami? Na organ mi gre to novinarsko nabijanje vsako leto, kako zajebani so hrvati, kako nas hebejo, goljufajo itd.
Kar pa se tiče vinjet pa ne mešaj hrušk in jabolk! Saj tudi slovenci nimamo nič ceneje kot tujci. Razumem pa, da imajo prebivalci otokov cenejše trajekte, saj je to njihov stik s celino! Na, če ti gre na živce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.187
16.462
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
In zakaj si moral potem še enkrat limat, brihta? Napad je najboljša obramba, kajne, sploh, ko izpadeš butast, brihtol gorenjski....

Nisem vedel, da se na Alterju lahko lepi samo en link na topic in da podvajanje, kaj šele kaj več, odpade. Drugače pa zato, ker je bil to prvi post na tej strani in sem pač še enkrat dodal link zraven, da ga morebitnemu bralcu nebi bilo treba še enkrat iskati in pa zato, da te zmedem s pomočjo večbesednega posta skupaj z linkom. In vidim da ne samo da nimaš pojma kaj pomeni komentiranje, tudi o napadu in obrambi nimaš blage veze. Če bi bil sposoben razumeti spisane poste, bi vedel o čem govorim.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.763
6.540
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
In smo na koncu kljub vsemu zaradi TUJCEV znižali ceno vinjet, ne zaradi nas.
Hrvaška država je v letošnjem proračunu zmanjšala subvencioniranje trajektov za 4,5 milijona evrov.

Prebivalci otokov bodo dobili izkaznico, ki jim bo omogočala eno relacijo dnevno (tja in nazaj) ceneje. Vse ostale vožnje bodo tudi oni plačali po običajnih cenah.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.763
6.540
113
Vse alternative vinjetam so trenutno zelo drage in kompleksne, pa tudi vsaka država nekaj po svoje razvija.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.784
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
očitno premalo hodite po svetu.recimo v španiji že dolgo veljajo vdvojne vstopnine za turiste in domačine.razlika je 50%.pa španija ni edina,enako sem doživel na portugalskem in pragi
No ja. Na Bledu imamo domačini kar nekaj vstopnin zastonj, ostali plačajo
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Hehe, zanimivo bo spremljati, kako jih bodo hrčki dobivali po tintari iz Bruslja. Nas, Slovence, so hrčki jebali v glavo, če so le imeli pet minut cajta.
Sedaj bodo oni jebani iz Bruslja, na vsake tri minute. press
hysterical-1.gif
Hrčki niso take piæke, kot mi in jih Bruselj ne bo prav nič jebal, ker, kot je pred leti omenil Sarkozy, EU rabi svojo Florido.
Pač jim bodo pokupili najboljše lokacije, zaprli plaže, najeli hrčke, da jim bodo za male pare riti prali in to je to od Hrvaške v EU.
Hrčkom bo še fejst žal (še bolj, kot nam), da so sploh tišali v EU.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
PRvotna cena za letno je bila višja? Že zdaj je druga v evropi, razen Madžarske imajo vsi ceneje, kratkoročne pa še oni.

Avstrija 10 dnevna: 7,70 EUR
Slovenija 7 dnevna: 15 EUR

I feel Slovenia... in my butt...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.997
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
PRvotna cena za letno je bila višja? Že zdaj je druga v evropi, razen Madžarske imajo vsi ceneje, kratkoročne pa še oni.

Avstrija 10 dnevna: 7,70 EUR
Slovenija 7 dnevna: 15 EUR

I feel Slovenia... in my butt...
Če se spomniš so vsi mediji pa snacer in spanspan trdili da so bile cene vinjet prej v Sloveniji prenizke in subvencija za boljši rezultat na volitvah. Še sedaj nekateri menijo da so prepoceni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.187
16.462
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ah,dej, ne seri! Saj vem, napad je najboljša obramba, tko da
priden.gif
! Ok?

In kdo napada? Jaz a ne?
priden.gif

Saj sem rekel, da te muči dojemanje....ne trudi se dalje, škoda mojega in tvojega časa
roza.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Cenovno pa..dol plačam za 14 dni tolk, kot bi z en teden (7 dni) plačal na naši obali al pa v GR ali Turčiji
socijalc?
rolleyes-1.gif
šparal bi?
klinc pa ta nizkocenovni turizem, de sn jst Hrvat, te našutiram domov in Ruse povabim,.. na njih samo z razbitimi kozarci več zasluži ko s tabo bruto.
rolleyes-1.gif

evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
1. Ali še se spomnite sezonskih kart za mariborsko Pohorje (zagrebčanka, mariborčanka)?
2. Toplice v Sloveniji imajo pogosto cenejše karte za prebivalce svoje občine. Pred leti je bil prosti vstop za domačine za kopanje na debelem rtiču, za turiste pa so kasirali. Če se prav spomnim, letos ne smejo...
3. Hrvati so od nekdaj imeli druge cene za trajekte za domačine na otokih. Ne vem sicer, če tudi za prevoz vozila ali samo za potnike (smešno nizka cena).