Hrvaška žalitev

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A sedaj smo se že na tak nivo spustil?
p.s. moje mišljenje in moj okus je moja stvar.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
No, saj majo vse pogoje za to
wink-1.gif

Brez veze.

Nimajo, ne ! Napram naših (najmanj 150 zgodovinskih) smučarskih predstavnikov imajo hrčki morda dva, ki jima je za hipec ratalo, pa še kripla sta zato postala !

Vsekakor previsoka cena za en šport in eno hvalisanje !

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No no... sem probal že veliko evropskih piv, pa ne pravim da je naše najboljše, ampak... belgijsko mi pa res ni
crazy1.gif

Sicer so mi pa irska piva najboljša. Guinness, ampak ne to kar gre na export, ampak pri njih. Pa recimo Smithwicks...

No ampak... ne bova smetila teme z offtopicom...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
KSZ

Boli Hrvate kur.... za slovenski uspeh. Takšno promocijo kot si jo oni naredijo z navijanjem ter premagovanjem težkih nasprotnikov, ne bo Slovenjii uspelo z nobenim predsedovanje EU. Premagati Anglijo (2X), Nemčijo, to je večja promocija kot jo bo Slovenija kdajkoli dosegla s sloganom I Feel SLOVEnija.
hysterical-1.gif

Go Hrčki Go!
cheer.gif

Strinjam se, da so uspehi športnikov in dobri navijači dobra promocija države. A pri hrčkih je problem, ker nimajo kaj promovirati... saj so z izjemo turizma čisto v k... In zato je navijaštvo tudi na takem nivoju - držijo se reka "kruha in iger", kar je delovalo že rimljanom. Ljudje, ki so bili brez vsega, revni in imeli totalno bedno življenje na svojo situacijo sploh niso pomislili, saj se poistovetijo s športom in uspehi drugih (športnikov). Ali je to namerno ali ne? Mislim, da ne. Ali je to za Hrvate dobro ali ne? Mislim, da ne!

Oni se bodo morali še precej potruditi!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Gledam na vatreni.net (lol, vatreni, a Turki so pa vodeni potem?? ) ... anketa.

Hrvatske je na Euru
oduševila
28%
niti oduševila niti razočarala
0%
razočarala
11%
nije imala sreæe
61%

Joj, katera propalitet od naroda so to.
hysterical-1.gif
Kaj niso mel sreče, de, de, če bi dečki znal strelat, bi zmagal, tako pa niso. Presneti tepci.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Menim, da Hrvati ne živijo tako slabo kot jih ti poskušaš opisati.

Pri Hrvatih niso samo uspehi samih tekmovalcev, pri njih je odlična celotna navijaška podpora. Vprašaj kakšnega gostinca v Klagenfurtu, če se boš mudil tam okoli, vsak gostinec je vesel hrvaških navijačev, ker oni res puščajo ogromno denarja gor, tudi to jih dela znane. Hrvati imajo ponos, ki jih odlično promovira, takšnega ponosa kot ga imajo oni, Slovenci ne bodo dosegli še 100 let. Občudujem Hrvate, ki svojo himno pojejo najglasneješe, vse je v šahovnici, rdeče belo, itd. Meni se to zdi nekaj posebnega, mnogo Slovencev je naskrivaj ljubosumnih.

Pa prosim ne piši mi v smislu, če Hrvati ne bi imeli morja bi bili u kur..., zadeva je nanesla, da ga imajo, in to presneto lepo morje. Iz tega vlečejo zelo velik dobiček, še večjega bodo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Davidoff... sam si potrdil tisto, kar sem napisal jaz. Če se ne strinjaš, da nimajo nič drugega pa napiši kaj še imajo!? Hrvati imajo enak GDP kot Slovenija, pri čemer so še enkrat večji in imajo 2xtoliko prebivalcev kot Slovenci. Turizem pri njih predstavlja okoli 17% GDP-a, kar je za evropske razmere izredno veliko.

Če pa imaš kakšne podatke in argumente pa izvoli... ne mi pa pisat, da se nekje motim, če nisi sposoben tega argumentirati (sicer pa tvoja titula...)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Vojna? So v vojni? Jaz govorim o stanju, ti vržeš na mizo vzrok. Je to primerljivo? Pa tudi 13 let po vojni to ne more biti več vzrok...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Gledam na vatreni.net (lol, vatreni, a Turki so pa vodeni potem?? ) ... anketa.

Hrvatske je na Euru
oduševila
28%
niti oduševila niti razočarala
0%
razočarala
11%
nije imala sreæe
61%

Joj, katera propalitet od naroda so to.
hysterical-1.gif
Kaj niso mel sreče, de, de, če bi dečki znal strelat, bi zmagal, tako pa niso. Presneti tepci.
Včeraj so itak imeli dan žalovanja, danes pa že lahko posnamejo novo reklamo: "Poslije 200 godina opet nas pregaziše turčini. Europa, pomozi!"
evil.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Hrvati majo v timskih športih res lepe dosežke (rokomet, nogomet pa še bi se verjetno našlo). Pa tud Kosteliča trgata v smučanju. O tem ni debate. Pri njih (večini) je največji problem njihov ego. Je razlika med zdravo samozavestvjo ali pa takšno samozavestjo, ki ti zamegli um. To je sindrom celega balkana. Verjetno res zarad vojne. Kar se turizma tiče imajo velik potencial saj majo res eno najlepših obal v širši okolici. Ampak tukaj jih jebe to da premal vlagajo in preveč računajo. Pol smo pa spet vsega Slovenci krivi. Normalno, da je naša ena in edina briga kako zajebat Hrvate.
rolleyes-1.gif