Hrvaška žalitev

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Za majico ne vem kje jo dobiti ker ni moja,se bom pa poskušal pozanimati.
Kar se pa piva tiče boste vsi turisti na Hrvaškem letos lahko uživali v ORIGINAL Union pivu tudi v steklenicah. Šrot je namreč vse posle preusmeril na "svojo"pivovarno v Splitu in sedaj je exkluzivni uvoznik vseh izdelkov pivovarne union Jadranska pivovarna Split. Dobro poglejte steklenico Jankoviæ kole in videli boste da niti te ne uvaža na Hrvaško več Merkator ,ampak Šrot sam. Tako da reakcija Interbrua kateri ima v lasti Zagrebško pivovarno z omenjeno reklamo niti ni presenečenje ker jim je Šrot s svojim manevrom vzel proizvodnjo Union piva za Hrvaško.
Laško pivo pa boste pili tisto "made in Split"

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
še vedno rajši splitsko laško, kot originalno rdečo brozgo, imenovano pivo
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Reklama odlično kaže hrvaške frustracije zaradi naših uspehov. Lisica in kislo grozdje.

Replike v tej temi, pa frustracije slovencev. Še ne svoj račun se nekateri ne znate pošalit. Pač parodija na izgubljeno tekmo. Meni se zdi smešno. Cilj Ožujskega (da ne rečem vseh hrvatov, kot nekateri tukaj mislite
bonk.gif
) je samo povečanje prodaje, prepoznavnosti, uspešnosti kampanje.... boli jih kur** za Slovenijo in dejstvo, da ni šla naprej.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
KSZ

Boli Hrvate kur.... za slovenski uspeh. Takšno promocijo kot si jo oni naredijo z navijanjem ter premagovanjem težkih nasprotnikov, ne bo Slovenjii uspelo z nobenim predsedovanje EU. Premagati Anglijo (2X), Nemčijo, to je večja promocija kot jo bo Slovenija kdajkoli dosegla s sloganom I Feel SLOVEnija.
hysterical-1.gif

Go Hrčki Go!
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Potem pa naj še kdo reče, da takozvani (čisti) slovenci niso nestrpni.

Midva s srbskimi koreninami, pa nisva tako zadrgnjena, glede na to, da je o hrvatih govora in da sva brazilca že po defaultu.

Fantje, treba bo spustit vile iz rok, pa malo razširit obzorja. Če v filmu, rus napade američana, to še ne pomeni avtomatsko, da je cela rusija pokvarjeno morilska država. Pa esmeralda res ni bila zaprta v zaporu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
ma daj ne seri z nestrpnostjo. Nam dol visi za vse, še za nas, za hrvate pa logično da nas pogreje, ko yebejo kje le lahko. Meni osebno je smešno, da se tolko obremenjujejo z nami, marsikomu gre na jetra.
Je pa bil smešen a resničen enkrat en video nekega hr tipa, ko komentira zakaj se hr vtikava v slovenijo, čeprav imajo probleme z vsemi sosedi. Ker je slovenija oh in ah, kaj se bomo prepirali z slabšimi in nepomembnimi, moramo se z boljšimi
grin1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Mislis tole? Rade koncar : Gorenje in ostale stvari, ki so jim trn v peti

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Priznam, da sem včasih nestrpen, a tukaj dam Hrvatom povsem prav. To kar sedaj delajo je samo za spoštovanje.

Preko 80.000 Hrvatov, navijanje, da se drugi lahko samo učijo. Če bi Slovenci imeli vsaj tretjino ponosa kot ga imajo Hrčki bi bilo za vso spoštovanje, tako pa je kot je.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
še veliko rajši pa dejansko pivo, z imenom Heineken ...

Muahaha, še bolj zabavna izjava kot pa tale reklama - ta Heineken ka ga ti pijaš je voda ne pa pivo, isto Laško in UNion

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Že mate na vasi vile in bakle pripravljene za napad? Potem še lahko zavijete v Ameriko, ker se tam en pogosto prav tako norca dela iz nas. Bogi, bogi, bogi smo, ja
priden.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Malo še pa se bojo začeli še norca iz nas delati v smučanju!
cheer.gif

Kako misliš začeli? Z upokojitvijo brata Kosteliæ, ki je nastopal v ženski konkurenci, so se smradi malo umirili z žaljenjem na račun smučanja...
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Hude reklame, sem bil za vikend v Zagrebu, samo sem videl samo angleške in irske. Naše ni bilo na sporedu, res pa da sem jo lahko spregledal, sem gledal bol v Heineken...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Je bilo pa zato včeraj toliko boljše biti ne-hrvat in gledati hrvate kako igrajo...
evil.gif