Ti si očitno kamper na prehitevalnem. Drugače ne bi pisal bedarij.Za Cro AC so dobri
Zaupaj nam to superiorno vozilo no. Jaz se 10 letno paljem in imam naštudirano kje se moram po levi peljat, ker po desni skače kot pri norcih.Ne, ampak to relacijo prevozim ene 20x na leto. Nikoli mi se ni volan trznil v eno ali drugo stran, niti nisem nic zacutil pod ritko. Še 180 gre na avtopilota brez jebe. Tako da nekaj ne stima pri vas...
Ja. Nekako mi računica tako bolje znese. Časovno je enako, če ne bolje, trajekt je v sezoni čez 30 eur, no zdaj je okoli 25. Uporaljam ENC in tam privarčujem 25% na cestnini. Teh 30 eur pa pokrije 90 km več na gorivu, in nekoliko višjo cestnino. Zraven tega pa bremze in gume bolj trpijo čez ovinke od Žute Lokve do Senja kot kjerkoli na poti.
Po dolenjki se pa res ne vozim, priznam, ne poznam tam razmer.
...
Bluziš! Tako kot se je lahko v tem času zje.alo so lahko tudi popravili.Še nastreet view se vidi, pa je verjetno bilo posneto pred leti.
Poglej priponko 94229
Te pa bluzim... in samo mene z Opelnom meče in samo zato se na določenih odsekih vozim po levi.Bluziš! Tako kot se je lahko v tem času zje.alo so lahko tudi popravili.
100x bolj te zdrma narejeno odvodnjavanje na tem odseku.
Plus teza je bila kako je američan nategnil hrčke! Ta odsek nima veze z američani!
Kakšno imaš potovalno hitrost? Mogoče se tukaj skriva keč. Jaz imam ponavadi 150 nastavljen tempomat.Kopi si avto ne pa staro premijo!
Prvo kot prvo, luknje najbolj občutiš v avtodomu (vprašaj vse lastnike ADjev do 150.000€ nabavne) in če jaz pravim da jih ne, sta samo dve opciji:
- stanje ni tako alarmantno kot se hoče prikazat ali
- imam avtodom za 150.000 ++ € (ne nimam).
Tukaj se spet nebi strinjal s teboj. Pred Sv. Rokom proti Zagrebu sem že čakal zaradi zastojev. Pred Krapinskimi tuneli pa nikoli. Sploh me ne moti enocevni promet (razen da mi 3 minute podaljša pot ). No lej kako sma si različnaSamo AZM mi ne omenjaj! Najbolj nesposoben upravitel avtoceste na Balkanu "pa čak i šire"!
Mimogrede: Sv. Rok in Mala Kapela imata sigurno pol manjši letni promet kot "Krapinski tuneli" pa sta dvocevna, tisti krš pa že "100 let" enocevni!
To je za tiste s slabim spominom za eno stran nazaj.Dobro so jih prijatelji ameri nategnili.
Avtocesta jim po 20tih letih razpada pa tovornega prometa sploh ne vidi
si bom kopo avto pa boKopi si avto ne pa staro premijo!
Prvo kot prvo, luknje najbolj občutiš v avtodomu (vprašaj vse lastnike ADjev do 150.000€ nabavne) in če jaz pravim da jih ne, sta samo dve opciji:
- stanje ni tako alarmantno kot se hoče prikazat ali
- imam avtodom za 150.000 ++ € (ne nimam).