Hrana šla gor, huhu

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Si smešna? Potem bi naravoslovci znoreli! Za njih je to znanje nepomembno. Kozarec, zate ta post ne velja. Jaz bi uvedel tečaj slovenščine tudi za vse zaposlene. Nekaj podobnega kot je varstvo pri delu. Na žalost so tudi ti potrebni korenite obnove znanja.

Se povsem strinjam. Ne znam pa si predstavljat, kako naravoslovci lahko funkcionirajo brez teh (osnovnih) znanj v vsakdanjem življenju.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.021
10.764
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Si smešna? Potem bi naravoslovci znoreli! Za njih je to znanje nepomembno. Kozarec, zate ta post ne velja. Jaz bi uvedel tečaj slovenščine tudi za vse zaposlene. Nekaj podobnega kot je varstvo pri delu. Na žalost so tudi ti potrebni korenite obnove znanja.

Daleč od tega, da je za naravoslovce to znanje nepomembno.
jezen.gif
Pojdi si kdaj prebrat katero od naravoslovnih diplom, pa boš videl, da je tam za jezik dobro poskrbljeno. In nikjer naravoslovci ne trdijo, da je kaj narobe s tem, da se znanje družboslovja, predvsem jezikov, povečuje. Prav nasprotno. Vendar bi bilo, če bi tudi družboslovcem znanje naravoslovja kaj pomenilo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Čvekalni kolega,
toplo ti svetujem, da družboslovcem ne očitaš, da se jim zdi naravoslovno znanje nepomembno.

Moram razlagati zakaj ali boš znal sam poiskati barvite primere poniževanja družboslovnih znanosti s strani naravoslovcev in tehnikov?
wink-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
524
108
43
Razumem in se pridružujem tvojem mnenju. Dejstvo je, da se tudi v izobraževanju vse preveč delimo na vaše in naše, kot pri politiki. To govorim iz svojih izkušenj. Mogoče tega pri vaših znancih in prijateljih ne opažate. Priznam, tudi mene kot družboslovca včasih zanese, kar seveda ni dobro. Sploh pa to ni dobro za naslednje generacije in tu se popolnoma strinjam z vami.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ja itak. najboljše da ukinemo vse bonitete, pa naj hodijo na fax sam tisti, ki imajo premožne starše.
smirk-1.gif

s tem ko nergaš kako je bilo nekoč pa ne boš nič dosegla. sam sebi škodiš, ker ne znaš pogledat stvari iz druge perspektive.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Zanima me sledeč primer:

Restavracija X je pred 1.1.2009 ponujala Y ponudbo za bon. Ta restavracija X je ponudbo po 1.1.2009 preoblikovala (beri: juha + večje porcije), cena bona pa se je skoraj podvojila. V tej restavraciji X mi v tem trenutku še vedno nudijo staro ponudbo, če plačam z boni, ki sem jih kupil pred 1.1.2009 in veljajo nekje do sredine februarja 2009. Ali je to korektno in če ni, kam jih lahko prijavim?

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Če je korektno ali ne ti neznam povedat. Drugače ima ša ŠOU inšpektorje...
Bodo pa znali več povedati tukaj:
Komisije za prehrano:
vsak torek 12:00 - 13:30
telefon: 01/ 43 80 215

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
To pomoje pade v isti koš kot tista restavracija, v kateri so morali doplačevati v primeru starih bonov
bonk.gif

Ampak rajši pokliči na tisto telefonsko in vprašaj.