[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Heh... močno dvomim. Olimpijo bo Zajc mel čez, pa še ekipa bo oklestena. Misliš, da bo res izenačeno? Pomoje bo kar metla spet nažalost. Upam samo, da ne bodo potem Jesenice spet vse ponosne, ker bodo osvojile naslov DP, ker bi blo to prej slabo za njih kot dobro. Olimpija se je letos vsaj začela zavedat kolk v kurcu so...
In zakaj je naslov DP za Jesenice slab?
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Seveda
smirk-1.gif
Kr toučta se še po glavi... mogoče bosta čez čas zaštekala kaj sm mislu s tem.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Te razumem in se strinjam. Isto bo pr basketu, sezona bo rešena z naslovom prvaka in pokalno lovoriko
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Seveda
smirk-1.gif
Kr toučta se še po glavi... mogoče bosta čez čas zaštekala kaj sm mislu s tem.
Ko bo zmanjkalo prostora za zvezdice, se bomo tolkli po glavi, kaj nam je bilo pa tistega leta treba nabiti Olimpijo...
hysterical-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
bonk.gif
simpl: sezona (velja isto za olimpijo) je šla v k., cilji niso bili doseženi, pa vendar če boste DP,se bo spet zaspalo na lovorikah, za stanje pa ne bo noben odgovarjal. Drugo leto pa spet ista pesem..

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Meni je pa zanimivo to, da ko je Olimpija prvak se jih kuje v zvezde (pa čeprav premagajo Slavijo), ko so pa Jesenice prvak pa vse skupaj nič ne velja.
Tako je bilo lani in letos bo spet tako.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Nekaj je pogled na rezultate s stališča navijačev, drugo je pa realen pogled na kvaliteto moštva in kaj je dobro za slovenski klubski hokej. Lani je Olimpija dosegla odličen rezultat v ligi EBEL, pa če realno pogledaš niso imeli ekipe primerne takemu rezultatu. Kombinacija dobrega golmana, trenutne forme in polnega Tivolija je prinesla finale... na koncu sezone so bili moralni zmagovalci, junaki, itd. na začetku letošnje sezone se je pa lepo videlo kam pašejo, če se počiva na starih lovorikah.
Noben ne pravi, da naslov DP nič ne velja, če ga dobijo Jesenice. Problem je, če si bodo šteli zmago nad sklesteno Olimpijo, kot nek velik uspeh sezone. To je uspeh za navijače, vodstvo bi moglo pa bolj realno gledat na te stvari.

Zate sicer ne vem, ampak jst dost rajš vidm, da bi Olimpija (v tvojem primeru Jesenice) zmagala z zelo majhno razliko, kot da bi bilo 4:0 v zmagah, na tekmah bi bili pa tako smešni rezultati kot lani (8:1 in podobno).

To da pa navijači eni druge drkamo je pa itak že nacionalni šport ratal in ne morš tega resno jemat
wink-1.gif
Ampak moj post ni bil mišljen v tej smeri... se mi zdi škoda še v eni zadnjih tem, kjer se ne flejma, srat s takimi provokacijami.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Meni je pa zanimivo to, da ko je Olimpija prvak se jih kuje v zvezde (pa čeprav premagajo Slavijo), ko so pa Jesenice prvak pa vse skupaj nič ne velja.
Tako je bilo lani in letos bo spet tako.

Kokr kdo, za mene če za en k. igrajo mi dol visi za prvaka DP. Važn mi je da je vsaj nečemu igra podobna.

BTW: DP je pa itak ratal finale poražencev
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Opa evo EBEL že raspada. Vprašanje če bo sploh naslednjo sezono kaj s to ligo, insbruck je že odpadel, sj naši pa tudi vprašanje kako bo z denarjem.

Pa ted sator je odstopil s položaja pri albi, treba bi ga bilo k nam pripeljat
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jp, v Olimpijo
grin1.gif

P. če ne bodo igral polfinala (niso plačali do 10te ure) grem osebno Seklu po denar, ki sm ga dal za sezonsko in mu j. v se po spisku...
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Sej pri nas tudi balinajo in niso prijavili mladcev (branilca Maksa Selana in Gašpra Sušanja ter napadalce Miho Brusa, Roka Jakopiča, Žigo Jegliča in Saša Rajsarja), ki so že igrali v EBEL ligi.

Ba.da zan.krna.
bonk.gif

Vir: http://www.ekipa.org/?p=nd&i=4589

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.