[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Če bi bil tako plačan kot oni bp (da mam po 2jurčka na mesec in več), ker se itak vsako leto dogaja da za nazaj dobivajo. Če pa vse zagonjo po bifejih je pa njihov problem.

Je pa res da gledam drugače na te zadeve, ker sm treniral tudi več na dan kot teli profesionalci,samo ker je bil šport "lev" je bilo to samo za moje veseljo. In mi že sam šport pomeni veselje, kaj šele da bi bil plačan
smirk-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Lej če imajo recimo po 1000-1500 eur neto na mesec (pa majo eni več a ne) in jim recimo ne dajo 1/3 plače je še vedno bistevno več kot ima marsikater delavec.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Mislm, da se čez sojenje nimate kaj pritoževat v končnici. Za moje objektivno mnenje je čist na ravni. Pač sodniki ne pustijo, da jim kdo pametuje. To so ta nova pravila, kjer ni popuščanja. Tudi vsak dotik s palico se kaznuje takoj.

Salzburg je trenutno premočan za Jesenice. Tako pač je in jst ne vidim prevelike tragedije v tem, ker je liga res izenačena in vsak lahko premaga vsakega.
Sm pa tudi mnenja, da letos noben od slovenskih predstavnikov ni pokazal napredka v igri, medtem ko pa Avstrijci so.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
1. Torej... očitno... plače so bile.
zmaga.gif

2. Sodniki oz. sojenje je OK, sicer neumnost skompenzirajo...ampak vseeno o oškodovanju ne sme biti govora.
smirk-1.gif

3. Kaj je David Rodman mislil s tem, da je rekel, da se da prebiti obrambo RBS....samo z pravimi napotki oz. navodili in, da on ve kako.......je ciljal na trenerja??
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Na koga pa?? Se že ukvarjajo s nepotrebnimi zadevami. Če ne ve kaj z pakom narest je to njegov problem.
Danes je bolj realno pričakovat poraz, jutr bo pa najbrš trener letel
tongue-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Za mene je sojenje cisto ok,.... presenecen,..
glede plač, a ima kdo resne informacije?? kar jest vem so v zaostanku sedaj 1 plačo in pa premije,.....

Trener? hm,..meni osebno ni všeč,... z skoraj enakimi igralci je dve leti nazaj PP delal, sedaj pa ne gre, ne vem,..uglavnem mi ne sede

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Ma ja, to je krnekaj.
ne vem, ampak zdi se mi, da bi si že v štartu sezone lahko zadali višje cilj, kot je pa uvrstitev v četrtfinale lige EBEL
bonk.gif

je bilo treba bit samo od ene ekipe (za Albo se je itak vedel, da bo out) boljš in to je to.
Še Finale DP zmagajo proti močno oslabljeni Olimpiji in sezona bo USPEŠNA
aplauz.gif
mogoče za Mahkovca

Še to omenim
grin1.gif

Torej kaj sem hotu povedat
grin1.gif

ni važno kdo si, kaj pomeniš in kje si v mestu, važno je da si prvi na vasi
nahrung002.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
E tako je
zmaga.gif
Res povsod je isto (sploh če govorim za ker koli klub pod okriljem olimpije)

BTW: a ni bil cilj pred sezono vsaj polfinale v EBEL?? Tako se je govorilo??

In kaj je z Rodmani, nekaj slišim, da se naj bi spet čez Karavanke prodala???

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ja Cilj je bil polfinale,.... tako da ze drugo leto niso dosegli cilja, pomoje je cas da se MM spelje. Samo vprašanje je kakšne izgubo je pridelal
frown-1.gif

tut jest sem slišal,. samo dokler ne vidim ne verjamem nič,.. imela sta 2 letno pogodbo, ki pa se jo da verjetno prekiniti. Sicer pa ne verjamem da bosta drugo leto kje dobila toliko kot imata napisano na tej pogodbi...

Si pa želim čistke med igralci, trenerji in upravo,... sam ne vem če bodo moje želje uslišana
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Upam na najboljše drugo leto, za oba kluba. Upam da ne bo štala z financami (predvsem me Acroni skrbi).

In da začnemo končno bombat jodlarje tako kot treba. Slej ali prej nas bodo vn vrgl, nej nas vsaj takrat ko bo ena izmed naših ekip prvak
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Baje da bo acroni dal dovolj denarja, bo ostalo ker odpuščajo delavce bo denar od plač ostal
tongue-1.gif

A da rodmana odhajata? Prvič slišim, jaz sem samo slišal da hočejo bradleya skenslat.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Rodmanu se ni dal igrat (5+20), drugače pa nekaj minut za neumnosti, kokr znajo le naši, ostalo pa v žaru borbe,sej tut Salzburg je bil v podobni situaciji. Sojenej vsaj zame (kokr sm videl) čist na nivoju..

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sojenje je bilo na nivoju, je pa veliko bolj strogo kot v rednem delu. Samo še veliko manj strogo kot je pa na tekmovanjih reprezentanc.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jp in posledično več PP-ja ki pa ga jeseničani nikakor niso znali izkoristii
tongue-1.gif

Kork sm reku upam na najboljše drugo leto, letos pa da bo bolj izanačen DP..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Heh... močno dvomim. Olimpijo bo Zajc mel čez, pa še ekipa bo oklestena. Misliš, da bo res izenačeno? Pomoje bo kar metla spet nažalost. Upam samo, da ne bodo potem Jesenice spet vse ponosne, ker bodo osvojile naslov DP, ker bi blo to prej slabo za njih kot dobro. Olimpija se je letos vsaj začela zavedat kolk v kurcu so...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma glede na pokazano v zadnjih 2 krogih ebel,se ni za bat. Mulci se borijo, če se PP pametno gra (da s emenja napade) so čist konkurenčni +yarema se vrača. Sila je bistevno boljši kot lani poškodovani Moho, največjo razliko bi pa znal motiv narest. Lani brezvezen poraz v ebel, tako da če bodo napaljeni, bo zanimivo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.