[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Danes je bila dobra igra, no olimpija je bila boljša. No saj jeseničani bi bolje igrali če bi imeli par dobrih branilcev ki bi lahko kakšno podajo dal ne pa samo nabijal na ogrado. Mislm obup.
Danes je glavič dobro branil, obe ekipi sta imeli nekaj 100% možnosti pa so obojni zgrešili.

Če potegnem črto je bil kar realen razplet, jesenice bi kamot izgubile.

LP

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Se strinjam, predvsem smo preveč golov dobil lih pred golom, ne vem kva branilci gledajo napadalca pred golom?

Kdaj bo zdej nasednja tekma Jesenice, Olimpija?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sodniki so ful dobro sodili.
pustili so trdo moško igro kar se zadnje čase redko vidi.igra se je zato lepo razvila

29.1. je na jesenicah tekma z zelenci

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja seveda so dobro sodili ker ni bilo AVSTRIJSKE EKIPE!!!!!!!!!!!! Tko jih pa boli k***** pa sodijo tako kot morajo. A ni logično? Če bi naši igral proti avstriji bi bil sigurn kakšen penal
tongue-1.gif

AJa sem pozabil omeniti kakšno bombo je banham na koncu stisnu, še dobr da je glaviča zgrešil ker bi moral naslednjič škrabelj u gol hehe (hočevar je itak poškodovan
tongue-1.gif
)

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ja jest sem bil presenečen.... pozitivno.
Matr ampak folk je bil pa divji... vsaj po televiziji je blo videt, čist k v starih cajtih
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sej sta bla dva avstrijca samo glavni sodnik je bil čeh.
jao ko sm slišal da je hočevar poškodovan se mi je kar stemnilo pred očmi.spet glavonja u golu.sam se je kar izkazal.
banham ja mal se mu je usralo pač bomba je padla in šla je na gol.tko kot budotu dans.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ne korhonen budotu ni upal branit, da nebi bil tepen
tongue-1.gif
hehehe mal heca za tist fajt.

Sam men gre tist kužnik kr na kozlanje tip se samo preriva nekaj pa pljuva nonstop... če se pa stepeš z kermu pa kr obna letita ven - gre to pravilo še komu na jetra?

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja srečo ste mel, da ste dobil točko. Mal ste me razočaral, predvsem v napadu, sem pričakoval večji pritisk. Pa Glavič je ful dobr branu, čeprav smo mu skoz pel
smile-1.gif
.

Naši so se boril, sam na trenutke še preveč napak v obrambi. Pohvalu bi pa Pavlin, ki je fenomenalno odigral. Korhonen pa ne daje občutka zanesljivosti.

Vzdušje pa fenomenalno, res je premal teh derbijev. Ko bo pa stadion v Stožcah pa še tam naredimo eno tekmo
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Eliku se zahvalt za točko
smirk-1.gif
Tekma zanimiva, Glavič je mel srečo da je včerj zelo velik mimo letelo, ker je bil včeraj zrel za še ene par golov (pa čeprav je nekaj lepih tudi branil)..

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik reality pravi:
hehe....

ste mel srečo.....

Za kaj? Da smo dobili parking?? Ali zato, ker vam je Dedek Elik-Mraz podaril točko?

Drugače pa dobra, sicer ne lepa, tekma. Olimpija je bila boljša razen na začetku(ko so se moštva še otipavala) in koncu tekme (ko se je branila). Manjka nam pa učinkovitost!!

Vzdušje v dvorani je bilo odlično, skorajda že na ravni izpred petnajtih let, seveda je takrat bilo v dvorani še enkrat več ljudi.
Če bo šlo tako naprej, se nam ni treba bati za hokej!!

P.S. Čestitam jeseničanom za osvojeno točko!

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
glede na predstavo rdečih smo lahko zadovoljni da smo dali 5 golov.
dobili 2 shorthanded potem je vse jasno.upam da jih čim prej mine vpliv VDja

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Tole "resnico" sem danes prebral na našem kolesarskem forumu:

Pride Bog hokeja v slačilnico kako uro pred tekmo in vidi svoje soigralce, kako brezvoljno sedijo na klopeh.
"Kva je z vami fantje, večni derbi nas čaka, dejte malo življenja od sebe da se gremo ogrevat" prav Marcel.
To nič kaj ne spodbudi ostalih fantov, zato Marcel še enkrat vpraša: "No kva je z vami dons?"
Končno mu odgovori Rebolj: "Eh, saj veš no. Dost mamo igranja prot tem žabarjem. Itak ne znajo igrat hokeja, vsaka njihova podaja je icing in vse kar znajo je nabijat na bando. Saj vsi vemo, da bomo z lahkoto zmagal, zato nam je pa dolgčas."
Marcel se zamisli in prav: "Ja, saj vas razumem fantje, vse kar pravte je res. Veste kaj, dovolj ste se nagaral za letos, pejte vi na pivo, bom jaz sam igrou."
Fantje se začudijo: "Sam boš igrou prot celi ekipi?"
Marcel: "Ja, saj vemo da nimajo pojma. Brez skrbi, tud sam jih bom premagal."
Fantje se spogledajo in rečejo: "OK, pol pa fajn igraj, mi gremo pa na pivo."
In res gredo. Naročijo rundo, dve, tri, in počnejo tisto kar običajno počnejo, kadar gredo ven: nazdravljajo, se zafrkavajo med sabo, osvajajo kelnarce, vmes pa še Connyja vržejo skoz okno. Naenkrat se spomni Raza, prav: "Fantje, zdej je pa že konc prve tretjine. Dejmo pogledat, kaj počne Marcel."
In res nafehtajo kelnarco za daljinca, vklopijo Teletekst in vtipkajo 555.
Na ekranu se pokaze:

Tilia Olimpija - Jesenice 0:1 (0:1, -:-, -:- )
5500. ; M.Rodman 8

Fantje seveda znorijo, "ejga kva jim dela Bog hokeja, dej mala še eno rundo:"
In tako spijejo še eno, dve, deset, vmes še dvakrat Connyja vržejo skoz okno, samo sedaj je problem, ker ni več šipe.
Čas pa beži in čez ene dve uri se spet spomni Raza: "Uf fantje, sedaj je pa že konc tekme, dejmo pogledat kako se je konèalo. Spet pogledajo
na Teletekst in vidijo:

Tilia Olimpija - Jesenice 2:1 (0:1, 0:0, 1:0 ) *
5500. Banham 53, Elik 64; M.Rodman 8

* po podaljšku

Med fanti naenkrat zavlada tišina, vsak izgubljen derbi seveda pusti posledice. Nekaj časa nihče ne reče nič, nato pa poskuša Polonca vendarle malo dvigniti moralo: "Očitno le niso tako slabi kot smo mislili, pa vseeno, Marcelu kapa dol, ker se je vseeno tako dobro upiral. Tip je vseeno igral sam proti celi ekipi! Ne se sekirat fantje, dobro izgubil smo, jih bomo pa drugič nasekal dvoštevilčno."
Nato sklenejo it do dvorane, da vprašajo Marcela kaj je šlo narobe, da ni zmagal tekme, ki je zgledala že dobljena. Ko pridejo v slačilnico sedi Marcel na klopi, ves poklapan. Ponavlja: "Sori fantje, zajebu sem vse".
"Nič nisi zajebu, sam si igral proti vsem, to je velika številčna prednost za njih. Vseeno niso tako slabi, da bi jih lahko en sam premagal."
A Marcel se ne pusti potolažit: "Ne, ne fantje, zajebu sem, vi ne veste kaj se je zgodilo med tekmo"
"Kaj pa se je zgodilo?" vprašajo.
"Sred druge tretjine sem se stepu z Groznikom in dobil kazen igre"

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pričakovano, glede na to koliko je igral (je pa res da ni ne vem kaj pokazal). Škoda, bi prej kkšnga druzga našga v rit sunu...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
zadnjih par tekem, k sem gledal po TV (itak samo žabce skoz prenašajo
evil.gif

sicer pa niti ni ne vem kak igralec. . . po moje je bolje tako.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.