[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Proklet bodi Innsbruck
jezen.gif

Lepa borbena igra Jesenic, posebej v zadnji tretjini
zmaga.gif

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Pravkar s tekme.
Danes zelo slaba igra naših, predvsem v powerplayu. Polna dvorana, ki je bila bolj ali manj tiho.
Zgleda da naši iz krize padajo v š hujšo krizo.
Upanje ostaja!!

P.S. Golman je pa rupa

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Katastrofa od igre. Da en beden Graz ne morjo doma premagat.
Golman sicer za noben gol ni bil kriv, je pa penale dost bedno branu.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Je Finec branil. Sej pravim, čist solidno opravil delo v rednem delu. Penala je oba takoj dobil. Vem da gre za loterijo, samo občutel si dobil, kot da bi lahko obranil kakšen penal.
Itak si pa niso zaslužil zmage, sam kaj ko je Graz verjetno najslabše moštvo EBEL in si res ne bi smeli privoščit poraza na domačem terenu. Power play je totalna katastrofa.

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Golman res ni kriv za noben gol (kdaj pa je?). Je pa tisti drugi, ki ga je dobil milo rečeno pocarski! Da o prvem penalu niti ne govorim - se je postavil v gol in to je bilo vse. Tudi trznil ni. Za tako branjenje je vseeno kdo je v golu, in zato sem jaz absolutno za Silo, ker mu manjka izkušenj pa še kakšno napako mu lažje spregledamo.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Mene pri Sili samo moti to, da ima veliko preveč odbitkov neposredno pred gol. Nevem a je to slog branjenja ali samo izkušnje. Je pa res da Korhonen ni pokazal nobenih presežkov in bi lahko Sila branil preostalo sezono. S tem bi prišparali tako na denarju, kot na točkah.
Me je pa predvsem včeraj motila neborbenost in na trenutke nezainteresiranost. Nekateri igralci so pač v katastrofalni formi.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No pa je baje Ruponen
grin1.gif

Jutr pa računam da pike doma ostanejo, končno je več igralcev začelo gole dajat..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No fajn da sta včeraj obe ekipi zmagali, sam baje so imeli jeseničani kar težko delo, no pa olimpija isto korhonen je ubranil 43 strelov na gol.

Derbi... nič neupam napovedat kdo bo zmagal
tongue-1.gif
B pa sigurno dobr atekma vredna ogleda.

LP

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Pazi Korhonen je v formi!!
smile-1.gif

Spet bom ves hripav. Se vidmo v Hali.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jao.dobr vsaj piko smo dobil.škoda za prekšek pareja
frown-1.gif

dobra igra tako enih kot drugih.je pa res če nas olimpija ne more premagat ko mamo glaviča u golu pol nobenga ne morjo.
čeprav je fant danes kar dobro branil.Korhonen pa se mi ni zdel nič posebnega.res da ni bil za noben gol sam kriv samo tudi pravih strelov ni bilo iz naše strani.kakorkoli če bi oboji vse tekme igrali tako kot dso igrali danes bi bil finale EBELa Slovenski
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.