[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Danes je bilo noro vzdusje v dvorani. Ljubljanskih navijacev je bilo nekaj manj kot igralcev na ledu, ampak ok
evil.gif

Jesenicani so jih prvo in drugo tretjino popolnoma nadigrali, zadnjo pa popustili sploh pa zadnjih nekaj minut zelo slaba igra.
Zmotili so me varnostni ukrepi, ki so bili taki kot da smo v iraku in samo cakajo kdaj bo eksplodirala bomba. Bilo je kaksnih 100 policajev pa kaksnih 30 - 40 vozil. Da negovorim da smo bili 15min zaprti v dvorani, da so popokali ljubljancane na avtobus.
Piva niso tocili razen v tisti gostilni.
Dolgo je trajalo da si prisel v dvorano, padal je dez pa vsi so morali deznike pometati v smeti ker so kao nevarni.
13.gif

Pa se en navijac je zagnojil ko je vrgel pivsko steklenico na led, res svetovni frajer
bonk.gif

Skratka moj povzetek - tekma in vzdusje ZELO DOBRO, organizatorji bodo pa pregnali se te ljudi ki hjodijo na hokej...
bonk.gif

LP

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
"Sportno" navijanje se mi zdi cist vredu, dokler ni pretepa, kar je redkokdaj. Sam de pa clovk, navijac al pa ne vrze karkoli na led, to je pa najnizja stopnja, kar jo lahk dosezes. To pa nisi navijac, nisi privrzenec, nisi huligan, to si najvecji [censored] kar jih obstaja.
stupid-1.gif
Sam tu lahk recem: " [censored] si!"

PS: dobra tekma, se posebej zaradi zmage
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
dobra tekma.stroemberg se je zopet iskazal kot odlična okrepitev.1 gol smo dobili po čisti napaki obrambe ampak dobro.vzdušje fenomenalno to se je videlo tudi preko tvja.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
najboljš je blo ko so navijači jesenic navijal: jebeš olimpijo......in ravno takrat da olimpija gol
mislm men je blo res najbolj, vsi so samo utihnl in se oglasil najboljši ultrasi GD
olimpija,olimpija,olimpija

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ce si bil med navijaci ljubljane, potem predlagtam da nehate navijati z "ustaške piæke", ker nevem kaj ima to veze z hokejom ali cemerkoli?
So pa dobro navijal ja...

LP

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
najbolj zanimivo je bilo to da so navijače ločeno pospremili ven
bonk.gif

se mi zdi da je več kot 10 let od zadnjega pretepa med takrat zelo zagriženimi huligani
confused-1.gif

vglavnem še nekaj medsebojnih obračunov nas čaka do konca sezone.še bo pestro in nabito polno v obeh dvoranah

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:

najbolj zanimivo je bilo to da so navijače ločeno pospremili ven
bonk.gif

se mi zdi da je več kot 10 let od zadnjega pretepa med takrat zelo zagriženimi huligani
confused-1.gif

vglavnem še nekaj medsebojnih obračunov nas čaka do konca sezone.še bo pestro in nabito polno v obeh dvoranah

Ma dej v tivoliju ful kontrola na vhodih, pol na izhodu me pa policaj napoti direkt med jeseniške navijače
grin1.gif

Drugače pa itak če kulturno navijaš, se nimaš česa bat
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Res hudo vzdušje v dvorani, pa čeprav sm bil na nasprotni strani (sicer ne med Dregonsi). Je pa mal manjkal, da bi izenačil. So bli pa Jeseničani res boljši.
Me pa neki mot pri navijanju (leti tud na druge navijaške skupine). Vsi kopirajo napeve Dregonsov in jih malo priredijo. Malo domišljije in inovativnosti pač ne bi škodilo!!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
no no al pa k jeseniški ultrasi navijajo MA-RI-BOR
halo so pa čist zamešal šport
sramota mislm
hysterical-1.gif

To so se mariborcani prvi zaceli dreti potem pa se vsi drugi, saj jih je bilo kar nekaj vceraj - mariborcanov.
Ampak ce potegnem crto, glavno da se navija
smile-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Danes v Tivoli prost vstop na zahodno tribuno. Verjetno bomo le tako lahko napolnili dvorano
smile-1.gif
!
Je pa zmaga potrebna pod nujno.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Jeseničani pa danes brez Kristana, Varla, Matije in "Konija"

Prva zmaga Albe?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Hm menda da "samo" brez Liksa, Varla (tega še en čas ne bo) in Bekarja
smile-1.gif

Bom vidli kaj bo....

dani

Pripravnik
17. okt 2007
59
0
6
olimpija jesenicam tud do kolen ne seže. tud sodnik jim ni mogu pomagat
smile-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Končno ena borbena igra Olimpije in zaslužena zmaga. Sam folk pa je smešn, ko je zastonj vsi navalijo. Res nevem, a je tolk težko dat teh 5€ in pridt navijat.