[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Bolj to k Olimpija k skos lovi nekaj
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
O že 26ga
smirk-1.gif

Po podalških seveda, da si vse 3pike razdelimo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
evo bil na tekmi.
fantje se borijo pa drsajo.sicer tehnično niso ne vem kaj ampak vseeno dva lepa šolska gola sta pa le padla po izdelani akciji.tujci so končno dojeli za kaj jih imamo.lix prav pretiranega dela ni imel ene 2 strela sta bila nevarna.no za 1 shoot out pa je vseeno super tudi to.pohvale za lepo prikazano igro
nahrung002.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ne danes negrem ker imam se bolnisko, u petek pa grem 100%. Pa se par sodelavcev. Z kermu gres ti? A se dobimo u pajku alpa nekje k nebo prevec guzve?

morm zamenjati službo ker sm p v petek
bonk.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
U petek pa se olimpijo stresemo pa smo na konju hehe
Čeprav v derbijih nikoli ne veš, najbrž ne boste imeli posebnih težav.

V petek sem gledal Olimpijo proti Albi. Katastrofa! Čeprav so boljši vsaj za 5 golov, so dali drugega (za 2:0) v zadnji minuti, ko so Madžari igrali s šestimi, brez golmana.

V celi tekmi pa ne eni ne drugi niso spravili skupaj ene poštene akcije. Če so komu uspele tri podaje brez napake je bil to že uspeh. Edini, ki si je po mojem mnenju zaslužil povprečno oceno je bil Vnuk. Ostali niti to ne.

Dvorana je bila itak napol prazna, pa še bolj bo. Kdo pa bo hodil gledat tekme proti "slabšim" ekipam, kjer Olimpija igra izključno na rezultat? Madona, saj vemo da je sezona še dolga, ampak malo bi se pa lahko potrudili, če ne drugega pa zaradi publike.

Ave!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ekipo je treba podpirat zmeraj, ne pa samo kadar zmagujejo. Sej jesenicani ne zmagujejo vedno, so proti albi komaj zmagali 2:1. Pa kaj, se vedno grem na hokej, popijem kaksno pivo ali vino, se zderem ko budala pa je. PA tudi ce zgubijo sej ni vazno, vazno je druzenje. Da se pa v ljubljani ne spravite skupaj za eno dvorano mi pa tudi ni jasno
13.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ekipo je treba podpirat zmeraj, ne pa samo kadar zmagujejo. Sej jesenicani ne zmagujejo vedno, so proti albi komaj zmagali 2:1. Pa kaj, se vedno grem na hokej, popijem kaksno pivo ali vino, se zderem ko budala pa je. PA tudi ce zgubijo sej ni vazno, vazno je druzenje. Da se pa v ljubljani ne spravite skupaj za eno dvorano mi pa tudi ni jasno
13.gif

Ne razumem kaj hočeš povedati.
Olimpija je zmagala. Igrali so zanič. Ne moti me rezultat, temveč preračunljivost, navidezna nezainteresiranost in igra na rezultat.
Od kod ti ideja, da jih ne podpiram? Ker pravim, da bodo s tako igro izgubili del tistih gledalcev, ki zaenkrat še hodijo na tekme z Albo in podobno slabimi nasprotniki? Morda misliš, da to ni res?

Če pa 'podpiranje' leti na splošno nizek obisk tekem, pa moraš vedeti, da je to palica z dvema koncema.

Po eni strani je res, da je ljubljanska publika silno razvajena in zahtevna. Po drugi strani pa zna ceniti borbenost in željo po zmagi. Sheehy je bil v LJ legenda, tribune pa polne. Pa mislim da v tistem času niti enkrat niso bili prvaki. Vem, da je šel vam Gorenjcem na jetra, ker je bil prvovrsten provokator in showman, ampak Sheehy je bil tudi pravi borec, na ledu je dal vse od sebe. To se ceni, ne glede na rezultat.

Če pa se nekdo obnaša kot da mu je hokej dvourni šiht, ki ga mora oddelati in po možnosti zmagati z minimumom vloženega truda, nobena zmaga ne pomaga. In proti Albi so igrali natanko tako - preko kurca, le toliko da so si prislužili premijo. To ljudi odbija.
Hoditi na tekme samo zato, da se zdereš na lastno ekipo, ki nezainteresirano drsa sem in tja, pa po mojem mnenju ni neka hudo smiselna rabota. Greš enkrat, dvakrat, morda tudi tretjič. Potem se ti pa počasi zazdi trapasto metat čas in denar stran za to, da gledaš ene naveličane pajace in se zaradi njih razburjaš. Pa tudi to bi morda še pogoltnil, če ne bi na koncu kljub zmagi šel domov slabe volje. Jezen, ker se počutiš nategnjenega.

Ave!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No zdele prot salzburgu so baje spet odlično igral (ne tako kot prot jesenicam), so jih pa tut sodniki kradl da je blo za znort
stupid-1.gif
So flaše letel itd..

U nedeljo zna bit lepa z Linz-om.. Gremo mal pogledat
smirk-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A kdo ve kje se dajo kupiti karte za jutri, ker jih nikjer vec ni??? Vem da jih bodo ob 15h jutr prodajal, ampak a kdo ve za kaksno ziher varianto?

Zgleda bo spet polna dvorana jutri hehe. Kot lansko leto zadnjo tekmo smo bili kot sardine v dvorani.