(hokej)liga EBEL 2011/12

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jeseničani so kar dobro odigrali glede na to, da so imeli samo 4 branilce in da manjkajo skoraj vsi "boljši" domači hokejisti.

Veseli me, da je končno hannu dal pintariča v gol, ki se je zelo izkazal. Škoda ga je, da celo sezono sedi na klopi.

JP je top golman. Je pa res, da bi ga lahko malo večkrat špočil. Sicer pa je danes na Dunaju v zadnji 3 JP branu, 22 od 23 je lep rezultat.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Pinta je super golman, ko ima dan, vendar preveč niha v igri. Super za tole zmago, če pa še u Slazburgu presenetmo, bo pa že kar senzacija. Letos si res zaslužmo končnico.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ja res dober si povedu Pinta je tud top sam malo preveč niha. Jah tiste tekme z VSVjem,Znojimom,Gracem bo treba zmagat.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Te so res pod must. Zanimivo je to, 5 točk od drugega mesta in 5 točk od sedmega mesta. Vse se lahko še premeša. Sam upam na dokaj fer sojenje in da si avstrijci ne bodo preveč talali točk med sabo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jeseničani so kar dobro odigrali glede na to, da so imeli samo 4 branilce in da manjkajo skoraj vsi "boljši" domači hokejisti.

Veseli me, da je končno hannu dal pintariča v gol, ki se je zelo izkazal. Škoda ga je, da celo sezono sedi na klopi.

JP je top golman. Je pa res, da bi ga lahko malo večkrat špočil. Sicer pa je danes na Dunaju v zadnji 3 JP branu, 22 od 23 je lep rezultat.

Ja res je. Pinta bi lahko branil vsaj manj pomembne tekme (znojmo recimo) toliko da ostane v formi.

Drugače pa æestitke obema ekipama, včeraj so jeseničani res imeli srečo, no igrali so bolj kot sapa, obramba pa protinapadi.

LP

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Ja res je. Pinta bi lahko branil vsaj manj pomembne tekme (znojmo recimo) toliko da ostane v formi.

Drugače pa æestitke obema ekipama, včeraj so jeseničani res imeli srečo, no igrali so bolj kot sapa, obramba pa protinapadi.

LP

jeseničani so odigrali taktično eno najboljših tekem.
s takim kadrom kot so ga imeli včeraj je blo to max. bravo ekipa s trenerjem na čelu.
heiki dokazuje svoje kvalitete.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Tudi razmerje v strelih zgleda bolj grozno kot je bilo v resnici ker je salzburg streljal nonstop, kakšen strel je bil nevaren.

Je pa baje nov spor na vidiku med navijači in kanalcem zaradi čeka, ki so ga predali na tekmi ker kanalec je rekel da ga ne smejo dati na tekmi, jim je baje zaprl tisto trgovino z navijaškimi rekviziti pred dvorano.

Kolk je kaj resnice in kakšna sploh je, se bo pa izvedelo kmalu
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Danes pa res slaba igra jeseničanov, zgleda jih je zjebal nov aparat za brušenje drsalk pa niso navajeni igrat z nabrušenimi hehe.

No šalo na stran, danes so res slabo igrali..... upam na dobro igro v nedeljo
smile-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Lepo so nam šle danes tekme na roko. Zdej sem pa skoraj že prepričan o končnici, lepo bi blo če nam uspe na 4 mesto zlesti.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. škoda dveh napak, lahko bi jih zjb.

Olimpiji pa se je pokloplo danes, upam da zbalinajo direktno končnico....

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Je blo kar ok,.. samo meni je blo na tekmi Slovaška : Slovenija v Bratislavi bolše vzdušje....

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nič jutri pa v areno
smile-1.gif

In si bil v Areni? Kakšno blo vzdušje? Na tvju je zgledal izredno dobro!

super je blo. pravi spektakel

Ja ful dobro morate it ljubljančani obvezno
zmaga.gif

Smo mel možnost mi že lansko leto
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: