Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jeseničani so kar dobro odigrali glede na to, da so imeli samo 4 branilce in da manjkajo skoraj vsi "boljši" domači hokejisti.
Veseli me, da je končno hannu dal pintariča v gol, ki se je zelo izkazal. Škoda ga je, da celo sezono sedi na klopi.
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jeseničani so kar dobro odigrali glede na to, da so imeli samo 4 branilce in da manjkajo skoraj vsi "boljši" domači hokejisti.
Veseli me, da je končno hannu dal pintariča v gol, ki se je zelo izkazal. Škoda ga je, da celo sezono sedi na klopi.
JP je top golman. Je pa res, da bi ga lahko malo večkrat špočil. Sicer pa je danes na Dunaju v zadnji 3 JP branu, 22 od 23 je lep rezultat.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
JP je top golman. Je pa res, da bi ga lahko malo večkrat špočil. Sicer pa je danes na Dunaju v zadnji 3 JP branu, 22 od 23 je lep rezultat.
Ja res je. Pinta bi lahko branil vsaj manj pomembne tekme (znojmo recimo) toliko da ostane v formi.
Drugače pa æestitke obema ekipama, včeraj so jeseničani res imeli srečo, no igrali so bolj kot sapa, obramba pa protinapadi.
LP
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nič jutri pa v areno
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nič jutri pa v areno
In si bil v Areni? Kakšno blo vzdušje? Na tvju je zgledal izredno dobro!
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Je blo kar ok,.. samo meni je blo na tekmi Slovaška : Slovenija v Bratislavi bolše vzdušje....
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nič jutri pa v areno
super je blo. pravi spektakel
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nič jutri pa v areno
super je blo. pravi spektakel
Ja ful dobro morate it ljubljančani obvezno