{Hokej}Liga EBEL 2010/11

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pa da ne bo potem takoj dobil polena pod noge po nekaj tekmah v novi sezoni, ce slucajno ne bodo same zmage ...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kristan vsaj še 2 leti v zg

nahrung002.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Podmezakla zaprta, ker nima gradbenega dovoljenja
bonk.gif
Kaj bodo naslednje, pozaprli vse gradove, starejse hise in cerkve, ker so bile tudi zgrajene v casu, ko se niso izdajali gradbenih dovoljenj ?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Po jesenicah se govori, da sta Sila in Kovačevič že podpisala. Naj bi pa tudi Berlisk prišel nazaj... prav nič mi tole ni všeč. Sila nekako še,.druga dva pa ne rabimo

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Berliska bi lahko pustili zelenim, je dobro sejal zmedo
smile-1.gif
Sabahudin se mi pa ni zdel slab prejsnjo sezono, le mlad je se bil, zdaj je najbrz se kaj napredoval, morda pridobil kaj misic za svojo visino ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Po jesenicah se govori, da sta Sila in Kovačevič že podpisala. Naj bi pa tudi Berlisk prišel nazaj... prav nič mi tole ni všeč. Sila nekako še,.druga dva pa ne rabimo

bolje biti zadnji z domačimi igralci kor pa zadnji z kopico tujci v ekipi.nek trenutek je bilo v letrošnji sezoni pri rdečih registriranih 11 tujcev
bonk.gif

sila je boljši golman od miča in finca,kovačeviæ pa ni nič slabši bek od wernerja

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Si bom shranil tale tvoj post, ko boš drugo sezono spet pizdil......

Pizdil bom če bo beckett še vedno igral za jesenice.... tudi če kovačevič pa berlisk nista boljša sta vsaj cenejša, pa še raje vidim da naši igrajo kot pa neki "kvazi" tujci... Če igrajo domači igralci vsaj razumem da pač ni denarja za kaj boljšega, če pa je na ledu neki ameriški klovn ki niti ni dober igralec, zraven pa še pobere kar nekaj denarja, potem pa pizdim ja......

LP

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ce sem prav prebral, je tako da, za stavbe zgrajene pred l.1964(7) ni potrebno uporabnega dovoljenja. Vem da se občina sedaj sklicuje na to....
Še bolj je pa smešno, da cel kup cest(avtocest) nima uporabnega dovoljenja pa jih ne zaprejo..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
in ravno obvoznica nad halo nima uporabnega dovoljenja
evil.gif

mi je pa všeč ideja o hali če dobijo košarkaško prireditev

fout002347.600.400.podmezakla.jpg

fout002342.600.400.podmezakla.jpg

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
podmežakla mi je ql ker ma visok strop.avstrijske hale ala salzburg,kac so tako nizke da maš filing kot da si v šolski telovadnici

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma dej jodlarji majo hleve
grin1.gif
sramota z temi uporabnimi itd...

Sej ne rečem, ko sem prvo slišal sem se smejal (gorenci bodo zdej na bajerju igral) ampak nej gredo v u pm v tej državi pa šport. Kaj nej se raje otroci fiksajo za halo kot pa da notr drsajo
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tocno to, izpadejo vse aktivnosti, ki jih imajo mulci na ledu (ne samo hokej). Se mi zdi pa zanimivo, da so to "pasjo bombico" spustili ze zdaj, ponavadi je cas za to med finalnimi tekmami (delovna dovoljenja za tujce pri zelenih prejsnjic itd.) ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
OK, tole ni EBEL, ampak w00t L0L ?!?!

"... So pa zato gledalci videli malo viden preobrat v Zalogu. Kranjski Triglav je v 59. minuti povedel 3:0, a so domači s tremi zadetki v dobri minuti uspeli izenačiti ter nato v podaljšku premagali šokiranega tekmeca."

Najbolj smesno je to, da so Kranjcani dali svoj tretji gol sele v 59. minuti (prejsnja dva sta bila bistveno prej), potem pa pojedli tri komade do konca tekme, od katerih je bil zadnji SH (prej pa nedotaknjena mreza celo tekmo), za povrh pa se enega tik pred koncem podaljska. Bizarno, ampak ocitno so bizarne stavri slovenskemu hokeju usojene
smile-1.gif