HERE for Android

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.760
113
kod Džej-Zija
Iz svoje izkušnje s HERE na Lumii 620 lahko povem, da uporabljajo pozicije telefonov. Šel sem po AC iz Lj proti Mb in je bil na poti zastoj. HERE mi je na zemljevidu točno do metra pokazal, do kam sega zastoj. To je s števci nemogoče doseči.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik voznikvozniku pravi:
HERE črpa podatke o pretočnosti prometa iz naših mobilnih telefonov...vsi, ki imate stalno vklopljen prenos podatkov pošiljate te informacije..števcev prometa je pa premalo, da bi se dalo tako natančno določit gostoto prometa.

Uporabnikov, ki uporabljajo HERE maps v online načinu, pa še manj. So števci dejansko bolj primerni
tongue-1.gif

Na posamičnem odseku je vedno največ domačinov in ti imajo ponavadi "doma" vključen prenos podatkov na telefonu. Vsaj jaz imam tako. V aplikaciji imam vedno "on line", če pa pridem v tujino pa pač ni prenosa, saj imam zaporo za prenos v primeru gostovanja.

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
kako natančno je na here.com označen zastoj, ki je nastal na Zaloški c. zaradi nesreče v križišču s Kajuhovo, viden je tudi jutranji zastoj na Tivolski...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a si dal karte na zunanjo kartico?
probaj še enrkat namestit, pa trenutno pobriši.
sem imel podobno težavo s sygic. pomagalo je, da sem ponovno namestil

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
A se še komu dogaja, da zelo dolgo downloada kompletno karto na SD kartico. Kartica je 10x, internet povezava tudi. Ko sem probal z namestitvijo posameznih držav se je spet zataknilo pri kartah, ki so bile večje od 1GB.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
A se da na Here za Android kje nastaviti, "gostota" govora naprave? Na živce mi namreč gre, da me 3x opozarja da se približujem krožišču.

Hvala

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
kako uporabljat HERE in Samsung Gear S, brez prisotnosti telefona....ko telefon in ura nista povezana, ura sama ne najde lokacije
frown-1.gif
napiše, da ne najde moje trenutne lokacije....
ko sta povezana me najde v šusu....

karte sem prenesel na uro....

ali gre za kako nastavitev, pa ne najdem? .(

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
hvala philips....

očitno enim dela drugim ne....in jest sem padel v skupino katerim ne dela....
confused-1.gif

me zanima kako bo servis reagiral na to...a se bojo sploh ukvarjal s tem
shocked-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Če zadeva ne deluje, potem nimajo kaj za komplicirati. Uveljavi garancijo in je to to.

Si mogoče probal updatat FW na uri? To je namreč edino kar lahko sam storiš...

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
update mi je ponudil takoj, ko sem se povezal na WI-FI....tudi ko grem ročno preverjat za posodobitve, mi javi da je uptodate.....

bom poskusil vse dol, pa vse ponovno gor....pa bomo videli...

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
sem zbrisal mape (ne aplikacijo, samo mape) in ponovno naložil....zdaj dela
cheer.gif

zelo čudno
bonk.gif

2. okt 2007
3.803
2.283
113

Včeraj pa sem videl (okolica Ptuja) HERE modro Škodo Octavio in s podobnimi kamerami na strehi kot je imel Google. Očitno bodo tudi Slovenijo "preslikali"...