HERE for Android

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Zdaj mi je ponudilo. Telefon sem že vsaj petkrat vmes resetiral, pa aplikacijo zapiral,... Pa nimam nobenih problemov s telefonom. Tudi aplikacij nimam veliko gor naloženih, igrc pa sploh ne. Čudno.
17758-icon_confused.gif

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Teddy pravi:
Jaz sem prvotno verzijo potegnil iz samsunga. Kasneje, ko so jo dali še na googleplay, sem jo tam posodobil. Nazadnje mi je lepo javilo o posodobitvah (aplikacija in karte) in sem vse posodobil. Slovenščine mi pa ne ponudi. Sem pa opazil, da na vseh telefonih ne dobiš pri vpisu here v ponudbo te aplikacije. Pri teh sem jo moral sam namestiti iz računalnika. Pa čeprav so to modeli Samsung. Ali se da dobiti slovenščino posebej in jo shraniti v mapo na telefonu oziroma naložiti?
Aja. Meni ponudi 32 postavk pod jeziki (regular).

Med temi 32 postavkami je sigurno slovenščina
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Jaz imam različico 1.0.269 beta wk02 maps for life 8.30.56.14 in čez 60 regular jezikov
smile-1.gif

Res čudno, da imamo nekateri malo drugače...

Morda pa je odvisno tudi od telefona, ki ga uporabljaš in različice Android sistema.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Meni na Xperia Z, verzija 4.4.4, z enako verzijo HERE kor @sylver, ponudi tudi slovenščino in sem jo lahko inštaliral.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Navigacija deluje skrajno čudaško. Zaradi posodobitve, mi je izginil zvok, ostalo dela. Nekaj časa sem se trudila in ponovno nameščala, da bi se glasovno vodenje spet pojavilo, pa nič. Prejle pa grem peš v trgovino in kar naenkrat se iz ruzaka oglasi: po stotih metrih zavijte desno in nato zavijte levo.
smile-1.gif

Kriza no. In to po par dneh. In to v napačno smer.
evil.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ali morda kdo ve, kdo pošilja na here.com podatke o Traffic info za Slovenijo?

Namreč ZELO zanimivo in čudno mi je to, da na HERE tega ne vedo
grims-1.gif

Njihov uradni odgovor na moje vprašanje se glasi:

"Unfortunately, we do not know the provider of the traffic information."

sprasujem se.gif

KrNeki99

Pripravnik
3. sep 2007
884
23
18
Ljubljana
sej vedo... samo tebi ne bodo povedal, ker je del poslovne skrivnosti. Imajo pa vec "posiljateljev" oz vlecejo podatke iz vecih baz.

ps: HERE je eden najvecjih dobavitelj prometnih informacij
wink-1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
KSZ.

Na Lolipopu (Nexus 5) sem imel najnovejšo Here iz GPlay-a, vendar mi slovenščine nikakor ni ponudilo. Šel sem v nastavitve sistema Android, Aplikacije, našel Here, kliknil Prisilno ustavitev in počistil podatke. Evo slovenščine.
smile-1.gif

Edit: typo.

Nazadnje urejeno:

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
sej vedo... samo tebi ne bodo povedal, ker je del poslovne skrivnosti. Imajo pa vec "posiljateljev" oz vlecejo podatke iz vecih baz.

ps: HERE je eden najvecjih dobavitelj prometnih informacij
wink-1.gif

Podatke dobivajo tudi (predvsem) od profesionalnih sistemov. Logistična podjetja, avtobusna podjetja,... Nebi me čudilo, če jih dobivajo tudi od npr. LPP (telargo) za Ljubljano.

Nazadnje urejeno:

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
KSZ. Tale slovenščina na Here je polizdelek. Ne pozna predlogov po, čez, ...

Prbija nesmisle v smislu: (Čez) 150 metrov zavijte levo.
frown-1.gif

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Meni tudi, med jeziki mi pa se vedno ne ponudi vseh novih jezikov. Bo ocitno res potrebno aplikacijo izbrisati in ponovno namestiti.