Helikopter na daljinsko vodenje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.516
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Je ze.... Od cetrtka dalje... Sem jih vceraj videl v Medvoskem Hoferju >> http://goo.gl/RwSI4

kw27_do_32_d.jpg

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
imam dji phantom quadrokopter...

cist noter padel

dokupil fat shark fpv sistem sedaj sledi se go pro in pa gimbal

6 dodatnih akumulatorjev tunergy nastavki za dva akujaza podaljsanje letenja

unicil ze 3 sete propelerjev... dokupil graupner e prop vendar so originalni boljsi phantom se lepse obnasa

natunal komando da je bol odzivna... pregledal celi youtube okol phantoma...

v glavnem not padel cisto v 14 dnevih zmetal jurja v vso opremo... petsto bo se sledilo za gps tracker gimbal in go pro...

fat shark fpv ti nudi filing letenja ker gledas to kar vidi on... noro...

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
791
39
28
Dosegi so odvisni od naprave. Z solidno 2,4GHz napravo več kot kilometer tako da to ni problem, prej izgubiš vidni stik z njim, GPS pa dati beleži kje voziš, naprednejše lahko sprogramiraš da sami vzletajo, se vozijo okoli, potem pa še FPV ker gledaš in voziš kot da bi not sedel, potem ti pa GPS beleži pot
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem si predstavljal, da letiš bolj okol bajte:)

Ker mi je mal časa primankovalo, sem rajš svojga monster trucka prodal, predno bi zmetal v njega več kot v pravi avto:))

Tale slovenčk je pa tut full v tem not http://www.kopterworx.com/ Ima na FB kup slik

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sem si predstavljal, da letiš bolj okol bajte:)

Ker mi je mal časa primankovalo, sem rajš svojga monster trucka prodal, predno bi zmetal v njega več kot v pravi avto:))

Tale slovenčk je pa tut full v tem not http://www.kopterworx.com/ Ima na FB kup slik

ja od tega sem ga kupil

dokupil sem tud fpv fat k ocala in kamero...
brez tega je brezveze letet no navolis se...
gps tracker rabim ko letim z fpv ker gledam skozi kamero in ga v bistvu ne vidim.. ce mi pade kje ga je prakticno nemogoce najti sempadel v koruzo..sem iskal 5 ur

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
791
39
28
Katerega multikopterja pa imaš? Ker gledam in na kopterworx.com ima zelo drage multikopterje. Verjetno je večina mišljena za profesionalno rabo

Nazadnje urejeno:

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Ksz.

Saj sem že na začetku teme predlagal kopterworx. Cene ? ja kvaliteta se plača. Jaz sem dol pustil že za en povprečen avto.
Žena huda kot hudič Moja duša vesela.

Lp N

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik nUUb pravi: MOdelarstvo je nevaren šport:

Niti ne, če se upošteva varnostna pravila
wink-1.gif

Radijska komanda ima dovolj dometa in ni potrebno startati "ob nogi" !
Požari iz linka so posledica polnjenja LiPo baterij - prodaja se "negorljive" vreče za polnjenje + 500x500x5 steklo spodaj pa vsega tega ne bi bilo !
Kot so napisali se nad občinstvom ne leti ! Če bi bil pilot v takemu primeru zbran bi takoj izključil motorje oziroma komando ampak ponavadi poizkuša rešiti model z polnim gasom.

Če se v avtomobilu kršiš pravila, kot so vožnja skozi rdečo ali v nasprotno smer,...
confused-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Kdo je že imel idejo, da bi z oglasnimi helikopterčki letal nad folkom na raznih koncertih?
smile-1.gif