Helikopter na daljinsko vodenje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

kupil mu bom tega parrot drona 2. Ga ima kdo? Je zadeva primerna za otroka? In ali je vredna 300 eur?

peters

Pripravnik
30. jul 2007
196
0
16
Kak je fajn, ko imamo zdaj vse te igrače na elektriko za malo denarja.
Kje so časi, ko smo leteli na alko in ko sem za rabljenega Moscito-a dal 1.500 mark...
cool-1.gif
klik

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Ksz

Avtorju teme: kaj si želiš, koliko denarja je na voljo. V Sloveniji sta dva trgovca za tovrstne igrače. Jaz kupujem samo prinenemo, drugi je dokaj nov na sceni.
Kopterworx iz Krškega tam sem pustil že veliko €. Imam Dji Naza full opremo, in Dji S800 prav tako dobro opremljenega.
Prvo je potrebno postaviti oz vedeti koliko € si pripravljen dati. Ko te zasvoji je samo nebo limita. Če rabiš nasvet oz informacije vprašaj.
Drugi trgovec Onedrone iz LJ.

Lp N

I

Izbrisan uporabnik 3287

Denar: glede na to, da ga bo uporabil mali parkrat na leto... Kaj pa vem. Sem se nekako odlocil, da mu kupim tega parrota za teh 300 eur. Mi je pa cedalje bolj vsec phantom za 700 eur. Jutri bo v vsakem primeru eden kupljen. Moram ju videti v zivo.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Ksz

Avtorju teme: kaj si želiš, koliko denarja je na voljo. V Sloveniji sta dva trgovca za tovrstne igrače. Jaz kupujem samo prinenemo, drugi je dokaj nov na sceni.
Kopterworx iz Krškega tam sem pustil že veliko €. Imam Dji Naza full opremo, in Dji S800 prav tako dobro opremljenega.
Prvo je potrebno postaviti oz vedeti koliko € si pripravljen dati. Ko te zasvoji je samo nebo limita. Če rabiš nasvet oz informacije vprašaj.
Drugi trgovec Onedrone iz LJ.

Lp N

točno, kopterworx je baje dokaj velik trgovec s tem
cheer.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.575
5.883
113
bolj resn bo helikopter bolj bo občutljiv na poškodbe.
za vsako zadevo pa rabiš kup rezervnih delov.
Najcenejša pravi heli (6 kanalov) te pa pride iz hobbykinga HK450-gt. nekje 120-130€ brez komand (kit komplet in elektronika posebej ) sestavljen z vsemi poštninani. Alu+karbon. ampak vsak padec pomeni nazaj v delavnico pa menjavat dele.
Je pa to vsaj heli. Vse ostalo za tak in manjši denar so igrače podobne helikopterjem, skupen samo videz. način letenja pa čisto drugačen.
V glavnem tisti ki mislil letet helije naj si razčisti ali igračke ki niso nič kaj posebnega ali pa pravi heli in zagarantirani dodatni stroški pri popravljanju. Dejstvo je, da letenje helija še daleč ni poceni in lahko.

22. jul 2007
13.637
1.795
113
124
kaj pa igračke, katere se da krmiliti z androidi podobno kot ta parrot, seveda da so še cenejše ?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jaz sem danes kupil drona 2. Upam, da bo ok. Wwy: na jabki je en oglas za heli in avto (oboje igraca) za 50 ali 60 eur.

Fr3dy

Pripravnik
7. okt 2012
38
0
6
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Kje bi lahko kupil to otroško igračo? Do sedaj sem kupil dva: enega za cca 65 in drugega za cca 110 eur. Oba sta šla dokaj hitro v k... Zanima me predvsem za zunanjo uporabo. Če bi se lahko upravljal preko iNaprav- toliko boljše. lp

Tu imaš veliko izbiro. Naročeno pošiljajotudi v Slo.
Helikopterji

Za lažjo odločitev priporočam ogled airdrifta naslednji vikend (10-11 maj).
Airdrift

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
V hoferju bo za 20€ zdaj enkrat.

Samo ne vidim, ne dobim linka do reklame.