Hamburger ?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Vem, tako je naneslo, planirano je bilo ob 13ih štartat turnejo, žal ni šlo zaradi šihta sodelavca. Morda še bolje, da se še enkrat opravi celoten korg. Sicer pa, če piše da je do 00 ali do 23:30 in je ob 22 vse gotovo je tud mal tako tako, ampak ja, razumem, folka ni, ponedeljek, ...ni blo sile, se nisem tolk sekiral, kot je morda izpadlo, pijače nikjer ni zmanjkalo...razen v tabiju
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Poročam, da je Rok Brgr na Slovenski odličen. Meni boljši kot pri Tabay brothers, kjer sem stestiral včeraj, zato imam še svež spomin.
wink-1.gif
Pa pohvale tudi za zelo prijazno postrežbo.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Meni je pa ravno obratno. Tabay se mi zdi večiko boljši, bolj polnega okusa, pa pri Rocku smo vsi dobili mrzlega, pa smo bili edini tam.

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Tabay je meni bil presuh in brez okusa. Sto ljudi, sto čudi, zato pa je fajn, da je razlika v ponudbi...

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Ej, ne vem, pač presuh. Tista sesekljana solata ni imela nobenega efekta, omako se je čutilo malce pekoče ampak jo je bilo glih toliko, da samo čutiš, potem žvečiš kruh in meso in je bilo tako-tako. Bi potem raje pojedel samo meso, da mi ni treba še kruha zraven žvečit.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Presuh? Tabay? Kako presuh (ker dostikrat tam skočim na burger za malico, pa se mi to še ni zgodilo - ne pri mesu ne pri vsem ostalem)?

Avtomobilski novinarji začnite jesti kaj bolj normalenga, ker zadnjič v oddaji ob izbiri avtomobila leta moj 16:9 55" sony niti enega ni mogel zajeti po oblinah. Pa srajce kjer gumbi komaj čakajo, da popokajo. Čisto ameriški stil je prišel tudi k nam.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Sicer off, samo SJTVju se vidi da gre med malco na hamburger (ontopic), Martinčiču pa da gre čez cesto v bife!
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sicer off, samo SJTVju se vidi da gre med malco na hamburger (ontopic), Martinčiču pa da gre čez cesto v bife!
grin1.gif
Sicer off, ampak Martiničiča ni na sliki.

redface-1.gif
sem mislil da je tisti suhljat s prečko in da ima nov imiđ

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
grin1.gif

Ejga dedec, a imaš ti pri Avtomagazinu kamione na čez?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz....

Kje dobim take hlače, ko jih ima vertikalno prikrajšani... da so jajca poudarjena?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
grin1.gif

Ejga dedec, a imaš ti pri Avtomagazinu kamione na čez?

Ne 8velja generalno za redakcijo), se kar avtov in lahkih dostavnikov držimo. Kamione imajo čez mediji, specializirani za kamione.