Te pa še nisem sprobal, pa me dostikrat mika, ko se peljem iz breskvarja lačen, bo za sprobat al kva
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Ja, v Mladini bi ocenili z "mirno prebavljeno".
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Kaj je pa s tisto plesko nasprot Ruskega carja narobe? Mislim da je poceni, cca 3 EUR če se prav spomnim, z avtom se zapelješ pred njo (tam pri videoteki). Občasno zavijem tja, kar solidna.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Hja, okus je relativna stvar. Meni je všeč, ker ima okus po mesu, ne pa po začimbah. SIcer najraje delam doma sam, samo iz govodine, za moje malo soljeno in poprano, zame brez vsega.
Temu je hood burger še najbolj podoben. Pri vseh ostalih, kjer sem jedel burgerje, imajo jot kup začim,. Saj ne, da nekateri niso dobri, ampak pri burgerju (za razliko od čevapov, plesk ipd) imam pač najraje okus po mesu in ne po začimbah.
Velikost/cena pa ... Jebiga, ne more bit vse poceni. Tudi v vseh oštarijah niso enake cene, pa to še ne pomeni, da so vse drage dobre in vse poceni zanič.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ena fast food prikolica je parkirana pred Paviljonom na Brezovici. Probal ze kdo?
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Hja, okus je relativna stvar. Meni je všeč, ker ima okus po mesu, ne pa po začimbah. SIcer najraje delam doma sam, samo iz govodine, za moje malo soljeno in poprano, zame brez vsega.
Temu je hood burger še najbolj podoben. Pri vseh ostalih, kjer sem jedel burgerje, imajo jot kup začim,. Saj ne, da nekateri niso dobri, ampak pri burgerju (za razliko od čevapov, plesk ipd) imam pač najraje okus po mesu in ne po začimbah.
Velikost/cena pa ... Jebiga, ne more bit vse poceni. Tudi v vseh oštarijah niso enake cene, pa to še ne pomeni, da so vse drage dobre in vse poceni zanič.
Se strinjam......tema je pa o HAMBURGERJIH za vse ostale sodelujoče. To niso vse druge izvedenke pleske ali horsa ali whatever. Hamburger mora imet okus po zapečeni govedini - basta. To pa v primeru, da ne goljufaš malo več nanese. Fanta imata pa še kruh svoj in tako dalje.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ena fast food prikolica je parkirana pred Paviljonom na Brezovici. Probal ze kdo?
Zelo dober chicken burger tam jedu!