kot sem napsial. ne delaj se pametne, če nimaš znanja , ne prebereš / ne razumeš prebranega kar kdo napiše
načeloma se strinjam, da je kis konzervans , da je velika količina sladkorja , soli konzervans. gre pa brez tega
delamo sokove, marmelade , kompote, vlagamo zelenjavo brez velikih količin teh sestavin ( max 10 % sladkorja , ponavadi pa brez )
do sedaj ( in tako delmo že xx let) se še ni nič pokvarilo, seveda pa je take zadeve po odprtju potrebno hraniti v hladilniku in jih porabiti v dveh do štirih tednih
si že kdaj slišala za pasterizacijo ?
načeloma se strinjam, da je kis konzervans , da je velika količina sladkorja , soli konzervans. gre pa brez tega
delamo sokove, marmelade , kompote, vlagamo zelenjavo brez velikih količin teh sestavin ( max 10 % sladkorja , ponavadi pa brez )
do sedaj ( in tako delmo že xx let) se še ni nič pokvarilo, seveda pa je take zadeve po odprtju potrebno hraniti v hladilniku in jih porabiti v dveh do štirih tednih
si že kdaj slišala za pasterizacijo ?