Boš dobil eno prijateljsko flaško, pa bomo videli, če boš še tako korajžen.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Pa saj to je ta bol za jest! Makaroni z drobtinami in pokapljano s čiliji!
P.S.: A nimaš nekje flaške za prijatelje?
Boš dobil eno prijateljsko flaško, pa bomo videli, če boš še tako korajžen.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Uporabnik zabar pravi:
zakaj se pojavijo ti črni fleki in kaj to pomeni?Citat:
ker so se začeli pojavljati črni madežu tudi na vrhu.
A si lahko še bolj primitiven?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Sodelavci so mi prbili, da se baje čiliji zlo radi kurbajo tut z drugo zelenjavo, a je to res?
Kao da naj bi se lahko delno skurbal s paradajzom in ostalo solato in pol kao dobiš rahlo pekočega pankrta hibrida.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
A si lahko še bolj primitiven?Mislim, da ne.
Tvoje izrazoslovje (če ti ni jasno tisto v citatu...Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
A si lahko še bolj primitiven?Mislim, da ne.
kaj pa je tebe spet zmotilo
Jebat ga, sem rekel, da je še zeleno.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Tvojih proizvodov sva se s prjatlem lotila zelo previdno, ampak na koncu sva jih, vsaj jaz, jedla ko kumarce...
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Živjoo...do kdaj se lahko pusti rastlines še nedozorjenimi plodovi zunaj? Na netu sem prebral, da do prve zmrzali oz. da jih lahko s koreninami izpuliš in obesiš npr. v klet in počasi še nekako dozorijo? Imam nekaj rastlin, ki še celo nekaj cvetijo in delajo nove plodove pa se bojim, da bo itak bolj noč od nič.....a se da potem kaj rešit vkolikor bodo plodovi že gor?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A kdo ve kaj to za ena sorta? Dobil sem od nekoga ki ne ve. Pojedel 2cm, po 20 minut me se zmeraj pecejo usta.