Pridi probat, pa boš videl. Sem rekel, da se mi ne zdijo ravno pravi. Bolgari pa itak niso zelo pekoči.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Bla bla bla.... V resnici pa te še danes gobec žge ko svinja.
Za naprej, za drugo leto.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Zakaj si odstranil semena?
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Jaz se včeraj po vrnitvi iz dopusta nisem mogel premagat....Sem tele tri uničil! So kar konkretno pekli, ampak to še ni to, kar pričakujem od njih!
Zaradi moje zmede, ko so se mi izbrisala imena čilijev , ki sem jih imel napisana na ploščicah, sedaj ne vem, kateri je kateri. Mi lahko pomagate? Edino zgornji vem, da je papeževa kapa, za rdeča pa ne vem...
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ja, westie, me je pekla!
Če bi vedla, kaj vse požrem, najbrž ne bi spraševala....
Papeževe krone sem prvič jedel lansko leto, so zelo dobrega okusa, pečejo pa nič kaj preveč.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Jaz sem v sobot jedel vložene zrele papeževe krone, pa se mi sploh niso zdeli pekoči.
Koliko pa so bili dolgi tile na sliki? Je srednji rasel navzgor? Kakšne barve so še cvetovi in nezreli plodovi, so mogoče vijolični? Bolivian Raibow?
Tile mi očitno niso ratali. Niso vsi ven prišli. Bom pogledal, kateri so mi propadli, mogoče bo kaj sreče.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Oboje pa imaš tudi ti.....
Ti kar pridi. V septembru bom organiziral prireditev "kdo je pravi moški", kjer se bo žrlo tele čilije. Čiliji bodo đabe, mleko/jogurt pa bo po 20 EUR/dcl.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Sicer pa požrem vse pekoče zadeve, se moram prijavit v Gretzky-jev klub vaških nabijačev!