Citat:
Uporabnik Swich pravi:
ksz... zakoni gor in dol, kot tudi proizvajalec avtov, dejstvo je da če bo prodajalec hotel prodat avto in če si vsaj malo pogajalca bo prodajalec navrgel zimske gume (vsaj v tem letnem času) če bo želel prodat avto. Lahko pa greš drugam, saj vsi vemo kako se prodajajo avtomobili...pa ne sam zdej v času "recesije".
Recesije
Pa jst ne vem kje se še vedno najdejo pacienti s to idejo "zdej je recesija,dejte mi popust" . Pa nismo ti mi krivi če tvoji firmi ne lavfa, večini povprečnih avto znamk lavfa cist fino, men dostikrat ne znese it na malico zadnje case,ker dejansko imam skos kej za postimat.
Seveda, prodajalec ti da lahko zraven zimske gume. Lahko ti da tudi poleg zastonj garmina. In pa TV popolnoma gratis. Ampak ti bos avto plačal 12.000€ , sosed ki pa si je gume sam kupil, garmina že ima, dodatnega TVja pa nima kej rabit, je pa plačal 11.000€ za isti avto. Ampak važno da si ti "stisnil" prodajalca v recesiji in ga izsili za zimske gume, garmina in pa še TV za mulca.
Svaka čast, orenk pogajalec
Nekateri očitno še vedno ne razumejo da nobenemu podjetju ni v interesu prodajati vozila z izgubo, hec je samo v tem kako se lotis posla oziroma kako oceniš stranko. Par dni nazaj sem imel primer ko nisem več vedel kdo je
, jst al on;
Stranka je prisla s ponudbo za eno vozilo ( številke zdele si bom zmislil) , polog je bil 1.500€ in pa 230€ na 84 obrokov. Jaz sem mu naredil ponudbo za 1.500€ pologa, obrok 200€ , avto popolnoma identičen. In na vsak način on mene prepričuje,kako je njegova ponudba boljša, ker ima zastonj obvezno pa kasko. Ja pa pizzdaaa no, a res ljudje ne znajo več računat? Preplačilo dodatnih 30€ x 84 mesecev definitivno ni zastonj,ampak folk je sveto prepričan da neki more dobit zastonj, pa čeprav še krava na pašniku vidi da ni zastonj.