Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
BTW - Saj vem, da opazuješ dogajanje (kot bi ga baje morala tudi jaz), ampak vseeno tole pojasnilo - avtobusi običajno preklapljajo žmigavce: desni dela, ko stoji na postajališču, potem vklopi levega, ko gre ven. Skratka - če bi tvoja mati (in ti) gledala okoli sebe, bi videla, da je gospod avtobusar izklopil desni žmigavec iz česar sledi, da bo v roku sekunde ali dveh
vklopil levega in šel ven. Pa ne bi bilo treba na polno žlajfat.
Ni zavijal z postajalisca, ampak so pred njim zavijali desno pa je hotel iti okoli njih, sam nisem reagiral ker sem hotel da vidim koliko casa rabi mama da reagira (vcasih je treba opazovat kako vozi, da lazje diagnosticiram napake na avtu in hkrati tudi vzroke)
Jebat ga ne, jaz bom za svojo varnost poskrbel(pocasi bo res treba glede na stanje na cestah), kako bos pa ti za svojo je pa tvoj problem.Citat:
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Druga je ta da bo pocasi treba spremeniti mentaliteto drzavljanov slovenije, ker je mentaliteta taka, samo jaz sem tu, za ostale me bk. E ti ostali pocasi kupujejo vecje in tezje avtomobile, in mocnejse kamione. Pa ko voli nek izvoli, izsiljujte.
Tretja je pa ta da bi se ze enkrat te ceste uredile, cetrta pa ta da bi policaji bili bolj pismeni.
Kul.
In kaj naj naredimo tisti, ki za te mašine nimamo denarja?
Se pustimo požret?