Citat:
Uporabnik mitja pravi:
ekola kozarec sem našel že prvo luknjo tvojega predloga.....90 kubični šleper pošljem iz kp v slovaško.....89,8 kubika mu naložim njegovo ''primarno'' blago, tista 0,2m3 (1 večji karton) pa rečem da more pustit v lj.....(po možnosti odprem še en s.p ki bo puščal te prazne kartone pri meni - in da je še večje veselje je to podjetje le 500m iz njegove začrtane poti)...torej to vozilo ima ''dovoljenje'' da se vozi ob katerikoli uri in po tej poti...
![]()
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
ekola kozarec sem našel že prvo luknjo tvojega predloga.....90 kubični šleper pošljem iz kp v slovaško.....89,8 kubika mu naložim njegovo ''primarno'' blago, tista 0,2m3 (1 večji karton) pa rečem da more pustit v lj.....(po možnosti odprem še en s.p ki bo puščal te prazne kartone pri meni - in da je še večje veselje je to podjetje le 500m iz njegove začrtane poti)...torej to vozilo ima ''dovoljenje'' da se vozi ob katerikoli uri in po tej poti...
![]()
"odkritje" te luknje pa res ne zasluži nobelove nagrade.
Ampak tega ne bodo delali vsi.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Ne, naslednjic ko bos na cesti opazuj dogajanje tako kot bi moral vsi drugi.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Druga je ta da bo pocasi treba spremeniti mentaliteto drzavljanov slovenije, ker je mentaliteta taka, samo jaz sem tu, za ostale me bk. E ti ostali pocasi kupujejo vecje in tezje avtomobile, in mocnejse kamione. Pa ko voli nek izvoli, izsiljujte.
Tretja je pa ta da bi se ze enkrat te ceste uredile, cetrta pa ta da bi policaji bili bolj pismeni.
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Nope! Ne čakat. Ampak najt pravo rešitev, kot so policisti!
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
![]()
"odkritje" te luknje pa res ne zasluži nobelove nagrade.
Ampak tega ne bodo delali vsi.
Za 50eur ni problema. Kar pa bo verjetno doplačano.![]()
Citat:
Vidim da že malo slabo vidis in ne odgovarjas ravno najbolj čitljivo.
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
sedaj se itak spuščamo v neke nove vode z omejevanjem brez temeljev....ki pa nimajo prihodnosti.....
smo v EU...prosti pretok, zakonodaja eu...itd.......