Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
ksz...
Ker jih nekaj tolce po dinamikih. Koliko je zaspanetov, ki se vozijo 100, 110 po prehitevalnem, se ne umaknejo z njega in zadnji moment na bremzo in hop desno v razcep proti obvoznici. So za vse krivi dinamiki? Poleg tega pol ljudi zjutraj se spi in so totalne kome, se polovica je pa takih, ki se jim ni ljubilo spucat sip pa se kaksna, ki se vmes sminka se najde.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sploh zjutraj, ponekod so dobesedno tekme, kdo bo prej.
Ponekod se pa dobesedno še spi za volanom....
Če bi ljudje malo prej vstali, se taki heci - tako pri dinamikih kot pri hipnotikih - ne bi dogajale.
Očitno se strinjava.
Tudi mene namreč fascinira, kako ljudje, ki komaj pokonci sedijo, še vseeno lahko vozijo.
(to da sploh ne opazijo, da vozijo v prvi ali drugi, in to pri hitrosti 40 kmh, niti ne mislim razpredat).
Se pa drugače strinjam, da so problem eni in drugi - OBOJI BI MORALI ITI MALO PREJ SPAT IN MALO PREJ VSTATI.
Ne pa da hipnotiki spijo za volanom, dinamiki pa lovijo zadnje sekunde, da so točni na šihtu.
Sama že vsa leta pridem 1 uro prej na šiht (ker ni šanse, da se zamudi), pa mi ne pade krona z glave.
Če drugega ne v miru prečekiram novice, pošto in kavo (sem in tja pa celo za alter ostane kakšnih 5 min).
Drugače pa ta nesreča dejansko kaže eno - jutranje razmere na cesti so tako katastrofalne, da samo bog ne daj, da se kaj zgodi (ker se je še vedno v razmaku ene ure po nesreči zgodila še veriga drugih nesreč).