Groza na obvoznici, danes ob 06:35....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sej nisem tolk mislil ravno nate, si skljocno in sel mimo... pol pa zgubljeni vpraša za kvalitetne fotke....bi raj DZ nago slika, pa dalje drkal, bo imel vec od tega
evil.gif

In ja, tole objalvjane v medijih in forumih, ne pomaga zal nic.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Kaj pa vem, mene taki prizori precej "šokirajo", izjava o kvalitetnih fotkah je pa res neprimerna, naj kar dalje drka na DZ, bo najbolje....
wink-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sploh zjutraj, ponekod so dobesedno tekme, kdo bo prej.
stupid-1.gif

Ponekod se pa dobesedno še spi za volanom....
stupid-1.gif

Če bi ljudje malo prej vstali, se taki heci - tako pri dinamikih kot pri hipnotikih - ne bi dogajale.

Drugač pa... Aleluja, da sem danes frej in mi ni bilo treba lesti na cesto.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Sem se ravno vrnil iz tistega konca, peljal sem se čez nadvoz preko AC. Cesta je še vedno zaprta, policisti merijo razdalje, gasilci čistijo,...
Se je pa že dan čudno začel, ker sem že ob pol sedmih videl Traffica od Žale d.o.o., ki so stali ob cesti s prižganimi vsemi štirimi smerniki in nekaj iskali/čakali.
frown-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Jap. Vazno, da zjutraj na razdalji 5km po regionalki nekateri prehitijo vsaj 10 vozil, po moznosti se z neogretim motorjem. Tako bodo 23,47 sekunde prej na sihtu.
stupid-1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
ja to je v psihi.Pa še v služb te napsiherajo da nesmeš zamuditi niti minute.To je najhuj.A šefi sploh ne razmišljajo da delavec nebo prišel nikoli več v službo.Glavno je to da je delavec v službi 15 min prej pa 15 min kasneje.Te pol ure ni plačano.
Pa dons še na trzinski obvoznici je bila čudna nesreča.2 šleperja sta stisnila yarisa v škarje Voznik Yarisa je odnesel brez poškodb.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Mah te tovarnjakarji so pa najhujši. Še zlasti vzhodnjaki. Jest bi vsem tem tovornjakarjem prepovedal voznjo cez dan al pa naj placajo visoke takse. Tovor lepo na zeleznico.

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Seveda, ustavit se na prehitevalnem in mal pofotkat.
he he, ne tistem linku, ki ga je nalim objavil, naj bi bil eden najpogostejših vzrokov za nesreče rubbernecking - zijanje v nesrečo, kaj se je zgodilo
grin1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Zato, pa se gre od doma malo prej in teh skrbi ni....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.949
-394
113
sej vem, offtopic, sam, dej mi razloži kako bi ti vseh 1000 kamionov prepeljal po naših enotirnih železnicah? da bojo 1 teden v vrsti čakali? dej no... najprej je treba infrastrukturo zrihtat, pol pa šele pričakovat kej sprememb!

bo pa treba to zrihtat, ker je iz dneva v dan več kamionov! kdaj se do lj sam še po prehitevalnem 120 peljemo, ker ta počasni nimamo kam it... razen me 2 kamiona k mata 10m vmes frej... vglavnem čez 2 leti, bo navaden pas samo še za kamione...

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Luka koper se širi, avtoceste so pa še vedno iste, oz. jih na določenih delih ni.
Res bi bila boljša varianta železnica, samo kaj ko nebi dars dobro služil s cestninami.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Za za v Luko Koper in vanjo bodo v kratkem odprli posebno pot z avtoceste dol, da ne bodo kamioni lazili okoli in v sami center kopra...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Vse bi se dalo brez problema. Samo je avtoprevozniski lobi prevec mocan, da bi se pustil izriniti iz cest. Je pa ziher resitev kamione na zeleznico, ce pa hoce pa cesti pa naj placa visoko taxo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sploh zjutraj, ponekod so dobesedno tekme, kdo bo prej.
stupid-1.gif

Ampak res in včasih me prav šokira, ko vidim koliko dinamikov je Ž spola! Kure zmešane...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ma sploh je folk cist zmesan. Ce se zjutraj po AC vozim pod 130 sem med najpocasnejsimi
confused-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Luka koper se širi, avtoceste so pa še vedno iste, oz. jih na določenih delih ni.
Res bi bila boljša varianta železnica, samo kaj ko nebi dars dobro služil s cestninami.

DARS dobro služi s cestninami osebnih avtomobilov in kombijev. Če bi bila cestnina kamionov vsaj približno primerljiva (obremenitev ceste : cestnini), bi se kamionarji hitro spokali na železnico.