Groza na obvoznici, danes ob 06:35....

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Z mojim bemflom sem hotel podreti drevo (itak je avto izgubil), pa se zadnji osi (kaj šele motorju) ni nič poznalo. Da se avto ne pelje več (čeprav ima ta pogon zadaj), bi ga moral v rit nagazit vlak, ne pa en passat
smile-1.gif

Če je res probal poriniti avto (to sedaj berem prvič) dol z voznega dela cestišča, ker avto ni več delal, svaka mu čast, potem je to konkretna olajševalna okoliščina
zmaga.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne vem, kaj je hotel narediti.
Ampak če ga je umaknil s prehitevalnega pasu, njegov cilj sigurno ni bil, da ga v jutranji konici parkira na voznem.
(ker potem bi bilo že isto, če bi ga kar lepo pustil na prehitevalnem.press)

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
btw cemu beseda nesreca....

ocitno je bil NEsrecen razplet okoliscin, in se ni vredno kregati kdo ima prav in kdo ne
smile-1.gif

Btw ce te quotam se nepomeni da te napadam :D

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec ponavad vedno pravš že takoj da maš prov zej pa pravš da e treba počakat na preiskave...
Tud zdaj imam prav, ko pravim, da je treba počakat na preizkave.
Sicer pa, policija in preizkovalci prosijo vse, ki kaj vedo o tej nesreči, da dajo izjavo zaradi razjasnitve primera.
Zakaj negreš ti s svojimi alter sokljukci to povedat, ker vse veš? Pejd na polcijo pa povej da je 61 letni stardec na voznem pasu vse zajebal.
Bi imeli zdaj že uradni zapisnik narjen, namesto, da se tle prepucavamo in ugibamo!
Le pejd le pejd! Take kot si ti, ki vse veš, rabjo!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Najbrž imaš prav, ampak voznik Passata ni bil stardec s kakim klobukom in ni vozil kontra?

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
res je bil je nek mladi mulc. Sem pa malo opazoval zadnje čase in večinoma mladi v VW nenormalno vozijo, ne vem zakaj se to dogaja (mogoče jih pospešek, ko prime turbina fascinira
shocked-1.gif
).

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
17758-icon_confused.gif
ti se pa bolj malo voziš po LJ obvoznici in AC okoli nje, npr. proti MB. Ker običajno je tako, da je stoječa kolona na obeh pasovih, vsako jutro in vsako popoldne.

Ampak to veš in in vem jaz - ker se pač voziva točno ob takih urah.
Drugi samo teoretizirajo, kaj bi naredili.
Hudič je, ker te teorije še nikoli niso sprobali v praksi (ko je zabito vse okoli - vključno z odstavnim pasom.press)

Odstavni pas, ja.
jezen.gif

očitno je to po novem tudi vozni pas.
bonk.gif
je imel srečo, jaz pa tut. Sicer pa, tega sem že navajena. Glavo obračam nonstop.
Včeraj se ena baba ni mogla odločit kam bi šla - na parkirišču. Zavijam levo na parking, ona rikverc, jaz piiiiiiskam - nič. BUUUUM
jezen.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Stardec ti maš vedno prou sej zato se je kul s takimi kegat tud če zres nimajo prav. Čakam da bom kdaj udeležen u nesreči pa da se bo o njej tuki gor pisal pa da vidmo kaj boš mel za povedat..

Na prehitevalnem pasu stati je nevarno jaz osebno se temu VEDNO izognem in ne se čudt pr takih razmerah na cesti in podobnih zadev da se take nesreče dogajajo. To je edino kar sem reku in ne vidm kaj sem rekel narobe da me tuki obtožujete.

Pille i jaz sva partnerja se fukava u rit vsak dan. Kkšn stardec pa ti bi se tud lahk kdaj pridružla da bi še vaju mal u rit nategnu ka mi sede.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Joj, a vi res ne predvidevate ničesar?

Tudi na prehitevalnem pasu se marsikaj lahko zgodi in moraš na njem ustavit, ker ni varno it na vozni pas. Sploh, če se tja pripelješ takoj po nesreči. Medtem pa, ko stojiš, riskiraš, da ti v rit priletijo raznorazni fly-by-wire idioti, ki ne vidijo dlje kot 5m od havbe.

In verjemi, ne moreš se vedno temu izognit.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ti ka prepozn vidš kolono res nič ne moreš nardit... Ni treba pa zej 50 m prej napovno žlajfat. Ko vidš kolono na 500 m zmanjšaš hitrost pržeš žmigovc pa se zapelš na vozni pas. Zih te bo kdo spustu če se stoji ali počas premika.

Jst nisem mel še nobenih problemov dozdej..

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Izgleda, da se zelo malo ali pa praktično nič, voziš po LJ in okolici (obvoznica!).

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Pač, moji odgovori temeljijo na dejstvih.

Ravno minulo soboto sem se peljal z Viča proti Golovcu in ravno pred mano sta se zaletela nek Zagrebčan in Ljubljančan. To se je zgodilo na prehitevalnem pasu, tudi jaz sem bil na njem. In ko sem po nekaj sekundah pripeljal do njiju (itak je že vse utripal na mojmu avtu in oči so bile usmerjene v vse strani) sem moral enostavno ustavit. Mađarski kamionarji enostavno ne hebejo kakšna je situacija na cesti, prav tako pa tudi raznorazni slovenceljni. Vsi sam gas. K sreči je nato pripeljal nek šleper z A tablico in zaustavil 'naval' norcev. Jaz sem le še vprašal ponesrečena, če potrebujeta kakšno pomoč in ko sem dobil odgovor, da je vse zmenjeno, sem le odpeljal po svojih poteh.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Noben kamion ne gre tako hitr da se ti nebi mogu med dva urint. Sploh pa nevm zakva sta debila stala na prehitevalnem pasu.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Razsula sta se v odbojno ograjo na levi strani AC. Zagrebčan z Meganom je imel tudi napol odtrgano kolo. Ni mogel prestavit avta.

Kot drugo pa, kamioni včasih peljejo v 'konvojih'. Se enostavno ne moreš med njih zapeljat, ker so si preblizu. No, OK, se lohk, sam mi je moje zdravje malce pomembnejše od prerivanja z šleperji.