Gotovina oproščen

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Novica dneva:

Ko je Breivik slišal sodbo bo zahteval da naj njemu tudi "pošteno" sodijo še 1X in tokrat v Hagu!
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.495
5.693
113
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Torej se tudi EU slabo piše... Ja, saj znaki se že kažejo

Definitivno......odprta Nizozemska že daleč ni več to

Antwerpen (pristanišče) obvlada šiptarska mafija.....priseljevanje tujcev (multikulturnost) v preteklosti sproža vedno več sporov v državi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od kje tebi ideja da bi jaz ali kdorkoli drug moral vprasati za tvoje mnenje (kaj sele kaj drugega)...

Dovolj je brati tvoje poste in človek vidi, da imaš čez vsako stvar nekaj za povedat. Ne moreš drugače kot sklepati, da ti v Sloveniji ni všeč. Torej?

Citat:
Uporabnik eazy pravi:

da ponovim vprasanje... kdo je koga sili po Titovi smrti? kdo danes sili kogarkoli?

To si ti spravil ven, jaz sem napisal nekaj drugega.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od kje tebi ideja da bi jaz ali kdorkoli drug moral vprasati za tvoje mnenje (kaj sele kaj drugega)...

Dovolj je brati tvoje poste in človek vidi, da imaš čez vsako stvar nekaj za povedat. Ne moreš drugače kot sklepati, da ti v Sloveniji ni všeč. Torej?

Citat:
Uporabnik eazy pravi:

da ponovim vprasanje... kdo je koga sili po Titovi smrti? kdo danes sili kogarkoli?

To si ti spravil ven, jaz sem napisal nekaj drugega.

Res? Si le odkril smisel foruma?
priden.gif
Sicer bi kdo lahko tudi opazil da imas ti recimo 3x vec objav od mene....

Ti si napisal prav to. Odgovori na vprasanje in ne vleci vec stilu 5letnega otroka. Takrat in sedaj so uvazali delavce ,ker domacini niso zeleli delati. To bi v nekateri panogah poceli masovno tudi sedaj ampak drzava na vse nacine omejuje uvoz delavcev. Pa je Tito ze dolgo pod zemljo. Kdo pa mislis da bi takrat delal v Gradisu, SCT, itd, itdj?

Aja, Slovenci od nekdaj sanjajo o delu na gradbiscu (in drugih slabo placanih delih), Tito je pa njihove zelje sabotiral in zaposlil Bosance! Danes se Slovenci tepejo za kramp&lopatu
priden.gif
Zaradi te zelje se na vsak gradbiscu govori albansko

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
No no, takrat so Srbi dobili kar dobro po buči, ravno danes je spomin na padec mesta heroja Vukovar. Aja, takrat so musliji iz bosne kar dobro sodelovali z Srbi in tolkli po celi Hrvaški!

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
to da so srbi v vukovarju dobili po buči pač ni res.zagreb je dejansko pozabil na vukovar in civili so jih dobili po buči večinoma od paravojaških sil srbije(kao četnikov).tudi to da so musliji takrat tolkli z srbi po vukovarju ni res.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj se lažeš, takrat je jna skupaj s paravojaškimi skupinami tolkla po Vukovarju in ostali Hrvaški in ja musliji so bili takrat še ponosni na jna, še izetbegovič je bil proti Sloveniji in Hrvaški. Da pa Zagreb ni pomagal vukovarskim borcem je pa druga zgodba!

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
musliji ki so sodelovali tam niso bili po lastni volji ampak so služili vojaški rok.bilo jih je za vzorec in druge izbire niso imeli

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj se lažeš, takrat je jna skupaj s paravojaškimi skupinami tolkla po Vukovarju in ostali Hrvaški in ja musliji so bili takrat še ponosni na jna, še izetbegovič je bil proti Sloveniji in Hrvaški. Da pa Zagreb ni pomagal vukovarskim borcem je pa druga zgodba!

falsificiranje zgodovine je ocitno tvoj hobi.

dopuscam pa moznost da o balkanskih vojnah nimas pojma o pojmu

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti kar nakladaj, saj ste kasneje kar dobro dobili od kolegov!

Bo ti treba spet malo objasnit stvari da se bos spobral iz teme kot vsakic ko vec ne mores lajat....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
ce primerjamo stevilo vojakov in samo tehniko, so branitelji vukovarja deklasirali svoje napadalce. Niso pa mogli zmagat. Tezko streljas ce ti zmanjka municije.

Lep primer hinavscine teh vojn pa je posnetek, ko s tanka JLA srbi pozivajo prebivalce vukovarja naj se predajo, da nikomur ne bo nic itd...no sledila je pa ovcara...

Tud kolona spestanih traktorjev beguncev, ki je ostala za tanki, ki so bezali pred olujo govori sama zase.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
ma nemoj ti o tome molim te...

Ce se ne motim rad poves da so srbi slabo opravili v srebrenici...a zdej pises o begunki iz krajine ki je nasedla srbski propagandi...