Gonja proti sodnemu izvršitelju

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jaz ti ne bom pošiljal izvršiteljev, ker s tem nimam nič.

Če pa boš poslal izvršitelja na urgenco (v kar močno dvomim, starček), bodo pa tebe poslali za dolgo časa za rešetke. Pa še reubili ti bodo, da poplačaš odškodninski zahtevek od izvršitelja.

drugače je pa, kot je meni znano, postopek tak...če se nekdo preveč repenči in grozi, izvršitelj za pomoč zaprosi policijo in so oni zraven, pa če bi kak johan prevče opletal po luftu, se uporabi prisilna sredstva pa je mir, če boš pa mahal okrog s kakim nevarnim predmetom, pa solzilec v učke pa ene dve s tonfo po nogici pa boš v solzah prosil milosti...

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Hm, v primeru slikanja s strani izvrštielja ni izpolnjen vsaj en zakonski znak po naveden členu. Izvršitelj to namreč upravičeno fotografira.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Hm, v primeru slikanja s strani izvrštielja ni izpolnjen vsaj en zakonski znak po naveden členu. Izvršitelj to namreč upravičeno fotografira.

resno? kaj pa ce slika napacne stvari v stanovanju, ki niso od dolžnika? kaj v primeru ko je več lastnikov in samo zoper enega teče izvršba, ki pač tam stanuje?...jaz mislim, da slika neupravičeno...

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:

resno? kaj pa ce slika napacne stvari v stanovanju, ki niso od dolžnika? kaj v primeru ko je več lastnikov in samo zoper enega teče izvršba, ki pač tam stanuje?...jaz mislim, da slika neupravičeno...

izvršba pravi da se rubi na naslovu ali posesti kjer je dolžnik prijavljen,če pride do tega da se hoče rubit stvar ki je recimo tvoja in ne dolžnikova to izkažeš z računom na tvoje ime.je veliko primerov ko se rubi na naslov kjer je dolžnik prijavljen pa le tega tam ni bilo že 5 let,ljudje pa kot ljudje nimajo nobenega računa da bi potrdili da neka stvar ni od dolžnika in se veselo rubi naprej

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ravno k takim, h katerim se drugi ne upajo, se Hojs upa iti, tako da se ne repenči preveč.
evil.gif

Groziš z BARABO Hojsom? Da te ni sram.

Te skrbi, ker se te nobeden ne boji, Hojs pa je tak "Robin Hood", ane, da se ga vsi bojijo. Policija, tožilstvo, dolžniki...

Koiliko ti plača Hojs, da z omenjanjem njegovega priimak groziš ljudem? Jaz bi te banal. Vsaj za 6 mesecev!

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz ti ne bom pošiljal izvršiteljev, ker s tem nimam nič.
Če pa boš poslal izvršitelja na urgenco (v kar močno dvomim, starček), bodo pa tebe poslali za dolgo časa za rešetke. Pa še reubili ti bodo, da poplačaš odškodninski zahtevek od izvršitelja.
drugače je pa, kot je meni znano, postopek tak...če se nekdo preveč repenči in grozi, izvršitelj za pomoč zaprosi policijo in so oni zraven, pa če bi kak johan prevče opletal po luftu, se uporabi prisilna sredstva pa je mir, če boš pa mahal okrog s kakim nevarnim predmetom, pa solzilec v učke pa ene dve s tonfo po nogici pa boš v solzah prosil milosti...

Še enkrat: Hojs NE BO umrl naravne smrti. Se mu bo vsekakor zalomilo, če bo nadaljeval v takem stilu, kot ga ima. Ne glede na tvoje norčevanje iz mene.

Si pač lik, ki nima kaj prida pameti. In še ni slišal, da je v življenju pač tako, da palica raste prav za vsako rit, tudi za rubežnikovo!

Milosti pa boš prosil ti, Ko pride pote gospa s koso. Kar bo vsekakor prišla, magari 40 let po tistem, ko bo prišla pome.
evil.gif

In še enkrat, Hojs bo šel v večna lovišča zelo verjetno še dosti pred mano. Tudi zato, ker mu to želi nekaj deset ttisoč Slovencev.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Vsak je smrten, tudi jaz. To je dejstvo. Jaz sem repliciral na tvoje repenčenje, češ kako bi ti 'izterjevalca' poslal na urgenco. In tvoje pisanje na trenutke že meji na grožnje določeni osebi...

Saj razumem, ljudje bi se zadolževali in zapravljali tuj denar, ko je treba vrniti to, kar so si izposodili, je pa tisoč izgovorov ali celo norčevanje iz upnikov...ko temu prekipi in poda izvršbo na sodišče in nato pride izvršitelj (z vso pravico), pa spet norenje, stokanje in celo grožnje...

In blazna gonja na vseh področjih proti osebi, ki očitno dobro opravlja svoje delo. Nič drugega ni treba, kot da ljudje vrnejo to, kar dolgujejo, to kar ni njihovo!

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In blazna gonja na vseh področjih proti osebi, ki očitno dobro opravlja svoje delo.

Blazna gonja? Na vseh področjih? Je Hojs tudi dobrodelnež, vodi kakšno organizacijo, ki pomaga nemočnim? Nisem vedel.

Tvoji zapisi so žal ena sama promocija "izvršitelja", oziroma tvoj slab poskus, da bi pred javnostjo opravičil njegove umazane rabote, ki bi jih omenjeni osebek lahko izvajal na bistveno bolj prijazen, human, človeški način.

Moraš tudi vedeti, da je biti izvršitelj nekaj podobnega in umazanega, kot biti rabelj, vohun, ovaduh, policijski sodelavec.
Skratka, nekaj, kaj je NEVREDNO poštenega človeka.

Nekaj pa človek v življenju mora početi, a ne?
Magari barabije na robu zakona (ali še malce čez), ki rezultirajo s tem, da te praktično vsi sovražijo in ti želijo, da te nekdo likvidira.

Veš, starček iz prejšnjega tisočletja ima neko moralo. Nek občutek, kaj je prav in kaj ne. Ti tega občutka pač nimaš. Hojs pa še manj...

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In blazna gonja na vseh področjih proti osebi, ki očitno dobro opravlja svoje delo.

Blazna gonja? Na vseh področjih? Je Hojs tudi dobrodelnež, vodi kakšno organizacijo, ki pomaga nemočnim? Nisem vedel.

Tvoji zapisi so žal ena sama promocija "izvršitelja", oziroma tvoj slab poskus, da bi pred javnostjo opravičil njegove umazane rabote, ki bi jih omenjeni osebek lahko izvajal na bistveno bolj prijazen, human, človeški način.

Moraš tudi vedeti, da je biti izvršitelj nekaj podobnega in umazanega, kot biti rabelj, vohun, ovaduh, policijski sodelavec.
Skratka, nekaj, kaj je NEVREDNO poštenega človeka.

Nekaj pa človek v življenju mora početi, a ne?
Magari barabije na robu zakona (ali še malce čez), ki rezultirajo s tem, da te praktično vsi sovražijo in ti želijo, da te nekdo likvidira.

Veš, starček iz prejšnjega tisočletja ima neko moralo. Nek občutek, kaj je prav in kaj ne. Ti tega občutka pač nimaš. Hojs pa še manj...

ne bluzi,izvršitelj le opravlja delo ki bi ga moral dolžnik opraviti sam,torej vrniti dolg,če bi ljudje bili pošteni ne bi potrebovali izvršitelja,ne boš verjel sem videl primere ko so doma bili na parkplacu A8,LR in porsche amapk vrnit 10k€ se pa niso spomnil,in izvršitelja uporablja tudi recimo elektro,vodovod,ogrevanje in ostale javne službe ne zgolj privat osebe

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Mi lahko konkretno poveš, kje in kako je omenjeni izvršitelj kršil zakon?

Kaj je slabega pri tem, da človek sodeluje s policijo pri 'uničevanju' kriminala, pa veš samo ti.

Veš kot smešen si s svojimi navedbami...sicer pa reciva tako, daj mi 'posodi' 10 jurjev, pa potem pozabi nanje
evil.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Še en Hojsov "odvetnik".

Ni čudno, pri nekaj sto tisoč evrov letno mu ni problema plačati dvema, ali trem kljukcem 100 evrov mesečno, da pišeta o njem pozitivno.
Pišeta o osebi, proti kateri so CELO ustanovili društvo, ki združuje take, ki so doživeli z njegove strani izjemno verbalno nasilje, ter grožnje, ki so šle čez vsako še sprejemljivo mejo.

Ampak taki kljukci, kot ste nekateri, ste za 100 evrov pripravljeni zagovarjati celo kakšnega morilca, ne samo nasilneža.
Sicer pa naj vas bo v rit sram, da se pustite podkupiti za 100 evrov...

Da bom dokazoval podkupovanje? Ne, ne bom. Lahko pa upravičeno domnevam. Saj se pol Slovenije podkupuje, a ne?

Pa da ne bi nekdo z skoraj najslabšim možnim imidžem v Sloveniji ne bi podkupoval, da si malce popravi "sliko"?

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mi lahko konkretno poveš, kje in kako je omenjeni izvršitelj kršil zakon?
Kaj je slabega pri tem, da človek sodeluje s policijo pri 'uničevanju' kriminala, pa veš samo ti.
Veš kot smešen si s svojimi navedbami...sicer pa reciva tako, daj mi 'posodi' 10 jurjev, pa potem pozabi nanje
evil.gif

Nabijaš, sieber, neverjetno nabijaš...
Ne moreš odnehati (odvisnost od spleta?, odvisnost od ega?, nevarno omajan ego?), ker se vlečeš za čisto nepravo, najbolj osovraženo osebo v Sloveniji. Upam, da se ti to nabijanje izplača....

Nisi pa pomislil, da si boš s takim pisanjem zasral še tisto malo kredibilnosti, ki jo imaš?

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Citat:
Nisi pa pomislil, da si boš s takim pisanjem zasral še tisto malo kredibilnosti, ki jo imaš?
Stieber in kredibilnost v istem stavku? Umrl sem od smeha.
hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Ti pa si počen. Preberi moj post na prvi strani o hojsu pa potem trobentaj o zarotah. Govoril si o izvrsiteljih, da so rablji in podobno...
Drugič poplacaj dolg pa se ti ne bo potrebno bosti z njimi

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Glej, stieber, pošlji mi enega izterjevalca, pa boš videl, na katero urgenco ga bodo odpeljali.
Zaključujem debato o pravici vstopa v privatno stanovanje brez naloga.
In debato o pravici fotografiranja nekoga, ki je kakorkoli vstopil, po tistem stanovanju. Po možnosti brez prisotnosti lastnika.

Samo potem se nujno postavi vprašanje (in ovadba), kje je tista kuverta z 15.000 evri, ki jo je lastnik imel pod blazino. Če bo lastnik dobil pet prič (da je ta denar res imel, ni pa zakona, ki bi mu preprečeval, da ima denar pod blazino), bo izvršitelj le težko dokazal (en proti šestim), da jo ob vstopu ni spiz.dil...

Kaj pa , če je izvršitelj prišel ravno iz treninga borilnih veščin?
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Aa, sedaj že namiguješ, da sem plačan za moje pisanje? Temu psihiatričan stroka reče, če se ne motim, 'nanašalne blodnje'
grin1.gif

In ja, če so CELO ustanovili društvo, potem je pa vse res, kajne?
evil.gif

Daj malo poguglaj predsednika društva, pa bo jasno marsikaj...
grin1.gif
predvsem so zanimivi zapisi o sodnici in 'poskusih' likvidacije

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.657
3.936
113
Ljubljana
hmpg.net
KSZ
Imamo tudi društvo za rešitev dolžnikov s krediti v CHF - tudi tem je očitno potrebno pomagati, mar ne.

Hojs je res en model, hodi po mestu, rabija vrata, vdira v stanovanja, kar tako po svoji volji.

Ali ima pa morda nalog sodišča?
In je ta, ki ga obišče, morda prej nekoga prevaral, si sposodil denar in se sedaj skriva

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Še en Hojsov "odvetnik".

Ni čudno, pri nekaj sto tisoč evrov letno mu ni problema plačati dvema, ali trem kljukcem 100 evrov mesečno, da pišeta o njem pozitivno.
Pišeta o osebi, proti kateri so CELO ustanovili društvo, ki združuje take, ki so doživeli z njegove strani izjemno verbalno nasilje, ter grožnje, ki so šle čez vsako še sprejemljivo mejo.

Ampak taki kljukci, kot ste nekateri, ste za 100 evrov pripravljeni zagovarjati celo kakšnega morilca, ne samo nasilneža.
Sicer pa naj vas bo v rit sram, da se pustite podkupiti za 100 evrov...

Da bom dokazoval podkupovanje? Ne, ne bom. Lahko pa upravičeno domnevam. Saj se pol Slovenije podkupuje, a ne?

Pa da ne bi nekdo z skoraj najslabšim možnim imidžem v Sloveniji ne bi podkupoval, da si malce popravi "sliko"?
Saj mi pa upraviceno domnevamo da si star paranoiden shizofrenik. In kot takega te tudi obravnavamo tu gor.