Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kdaj vam bo jasni, da je v štric prepovedano?
In zdej boš ti pameten o tem kaj je dovoljeno in kaj ne. Verjentno tam kjer je 50 pelješ 48, pred vožnjo ne spiješ 1 kaplje alkohola in nikoli ne pelješ v rumeno.
Ne vem kaj so mel, ampak da je dva posprejuCitat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Da se prepreči nasilje kolesarjev nad vozniki avtov (sam sem oboje in ko sem kolesar se jezim nad vozniki in jasno obratno je tud) vozi znanec s sabo poprov sprej. Kaki 2 leti se je nek biciklist preveč junaka delal - vožnja vštric potem pogovor na 6 oči odhod 2 oči v avto 2 para oči pa sta baje morala čakat 1 uro da sta lahko nadaljevala.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Seveda so pa tudi med kolesarji cepci, kot npr. tisti, ki se v času rush hour spravijo na Dolsko rundo.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst ko vidim pred sabo dva kolesarja pred sabo k se vštric peljeta---pridem čisto do njiju in nato trobim do konca------so prestrašeni ko kure, saj sploh ne ve kaj bi naredil.
Matr-kje so policaji da bi naredili red na cestah glede teh problematičnih dvokolesnikov.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst ko vidim pred sabo dva kolesarja pred sabo k se vštric peljeta---pridem čisto do njiju in nato trobim do konca------so prestrašeni ko kure, saj sploh ne ve kaj bi naredil.
Matr-kje so policaji da bi naredili red na cestah glede teh problematičnih dvokolesnikov.
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kdaj vam bo jasni, da je v štric prepovedano?
jaz tudi popenim, vozijo vštric kot da je njihova cesta
x3
Pa voznja po cesti tam kjer je na plocniku kolesarska. Pa sem tudi sam kolesar (sicer ne cestni) ampak tega pa res ne toleriram.