Golf vs. kolesarji

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Tko se bo men snel letos poleti pomojem. Ker mi grejo ljubljancani v pajkicah, ki se pripeljejo k nam na gorenjsko in potem vozijo vstric s specialkami in klepetajo malo na penis. A se ne morejo dobiti ob ljubljanici na kavici? Malo manj egoizma pa bo.

grims-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.421
113
Pomurje
Kdaj vam bo jasno, da je v štric varneje?

Ker cepci ne ustavite za nami, ampak grete v škarje. Seveda je za vaš pleh boljše, da kresnete kolesarja kot nasprotni avto.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ni bolj grde stvari kot pa dec v pajkicah!

ne-ne-1.gif

So še bolj grde - več decov v pajkicah. Se je pa treba na najbolj prometne in ozke ceste spravit s temi kolesi. Sam da se jih vidi.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kdaj vam bo jasni, da je v štric prepovedano?

jaz tudi popenim, vozijo vštric kot da je njihova cesta, potem zatrobim. Seveda potem mahajoza mano, enkrat bi se ustavil pa jim na čelo nekaj pripopal.

kolesarko

Pripravnik
5. jan 2011
37
0
6
kar ustavi se kdaj ja... pa se boš lahko pogovoril najprej z njimi, če bo šlo pa kaj narobe pa še s policijo;)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Enako, tudi sam ogromno kolesarim pa na pamet mi ne pade da bi se pelu po kaki cesti ki je prepovedana ali pa vštric
ne-ne-1.gif

sploh pa zvečer ko je vidljivost zmanjšana
rolleyes-1.gif

Pa en je napisu da bi najraj ustavu pa mu neki naredu, kaj že
cry12bpy.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
No sem sam kolesar pa vožnje vštric ne toleriram. Se pa vozniki avtov vprašajte klkokrat ste kolesarje prehitevali v škarje? Če lahko vozite za traktorjem zakaj nemorete za kolesarjem? Probajte traktor prehitevat v škarje. Aja pa tisti ki vozijo v pajkicah so hitrejši od traktorjev.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
že tukaj v odgovorih se lepo pokaže slovenska kultura na cesti....ki je čisto na ravni balkana.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Točno... In kolikokrat te avto prehiti in nato tik pred teboj zavije desno v kakšno ulico ali stransko pot...

Težko je avtomobilistom zmanjšat hitrost in prestavit v nižjo prestavo, ker potem izgubijo zlata vrednih nekaj sekund in nekaj kapljic goriva...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kdaj vam bo jasni, da je v štric prepovedano?

In zdej boš ti pameten o tem kaj je dovoljeno in kaj ne. Verjentno tam kjer je 50 pelješ 48, pred vožnjo ne spiješ 1 kaplje alkohola in nikoli ne pelješ v rumeno.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ker si meni repliciru si me najvrjetneje razumel da je kolesar fizično obračunal z voznikom
ne-ne-1.gif

Voznik je ustavil, kolesar pa tud - je sestopil in ga uparšu če se misli tepst z njim ki je poln andrenalina pa a se mu res toliko mudi "očitni da se mu NE" ker ima čas razpravljat z njim ker je vozil malo več od roba ki je zelo poškodovano in je za specialko ubitačno
smirk-1.gif

Pa to se ni men zgodil ampak kolegu... pa še to sam sm zelo obziren in kot voznik in kot kolesar
wink-1.gif
(oz. se trudim max.)

LP.S

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
jah to so novodobni teroristi (mad vegetarians on bicycles, clarkson(tm) ), jim je treba pokazat kaj jim gre
grin1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
že tukaj v odgovorih se lepo pokaže slovenska kultura na cesti....ki je čisto na ravni balkana.

Se tudi kolesar obnaša balkansko. Je tolk težko vozit po robu, vsaj tisti čas ko se avto od zadaj približa? Boli jih [censored], vozijo se lepo vštric in debatirajo. No sej v črni kroniki se dostkrat da prebrat izid bližnjih srečanj avto-kolo.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Da se prepreči nasilje kolesarjev nad vozniki avtov (sam sem oboje in ko sem kolesar se jezim nad vozniki in jasno obratno je tud) vozi znanec s sabo poprov sprej. Kaki 2 leti se je nek biciklist preveč junaka delal - vožnja vštric potem pogovor na 6 oči odhod 2 oči v avto 2 para oči pa sta baje morala čakat 1 uro da sta lahko nadaljevala.