Gojzarji-pohodniški čevlji

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Kupila sem si gojzarje in ker sem zdej že velka punca, sm si privoščila malo boljše. A seveda imam problem, ker so me na prvi poskušni izredno užulile. Že vsa jezna, da niso vredne svojega denarja, me folk tolaži, da je to normalno. Je to res? Nazadnje sem gojzarje kupla 10 let nazaj in se ne spomnim...

Ima kdo idejo kaj naredit. Eni pravijo, naj namažem s šnopcem, vendar to ne pride v poštev, saj so gore-tex in jih bom samo uničila...

help
crazy1.gif

Jst sm s povsem novimi šel na Triglav pa se mi je samo na eni nogi naredil manjši žulj na peti. Sem si pa kupil v Sanolabor eno kremo ki preprečuje žulje, mogoče je kaj pomagalo.

Čevlji so pa od Alpine - KLIK
Ne maram pretežkih in pretrdih čevljev, ti so mi ravno prav.

Nazadnje urejeno:

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Js sem jih kupu na razprodaji. Ena trgovina v Ljubljani je šla cugrunt, mel so pa samo te še pa glih mojo številko. Men se zdi da sem dal za njih 5000 sit. hehe
Prej sem mel pa tut plastiko Koflach. Včasih si si za pozimi pač kupu plastiko, sej drugih sploh blo ni.

polarnimedve

Zelenc'
8. mar 2010
2
0
1
Zelo pozen odg., mogoče kdaj komu koristi- v lekarni se dobi krema (moram iti pogledat) 75 ml Gehwol exstra (universal Fusspflege creme) si namažeš pred obutvijo nogavice in ni boga da te ožuli. Sam sicer že 30 let in ne vem koliko čevljev, pa nikoli nobenega žulja, je pa hči pa prvi turi dobila žulje, nakar si je vedno namazala prej s tem in nikdar več nobenega. LP

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Js sem jih kupu na razprodaji. Ena trgovina v Ljubljani je šla cugrunt, mel so pa samo te še pa glih mojo številko. Men se zdi da sem dal za njih 5000 sit. hehe
Prej sem mel pa tut plastiko Koflach. Včasih si si za pozimi pač kupu plastiko, sej drugih sploh blo ni.

A so bili koflach zelene barve?
confused-1.gif