Citat:
Brezmadežno spočetje je eden najbolj napačno razumljenih pojmov krščanstva. Ta pojem pomeni, da se je Marija rodila BREZ IZVIRNEGA GREHA. Poleg Kristusa edina. Nič drugega. O spočetju Kristusa tu ni debate. (ker vem, da namiguješ na to. )
Citat:
Brez vstajenja od mrtvih je naša vera mrtva. Že prej sem obrazložil, zakaj.
Citat:
Nebesa, pekel in vice.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Povedal ti je, da nimaš pojma čigavo je bilo orožje v Mariboru.
Namig: je majhen, siv in taaakoooo lepe očke ima.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Brezmadežno spočetje je eden najbolj napačno razumljenih pojmov krščanstva. Ta pojem pomeni, da se je Marija rodila BREZ IZVIRNEGA GREHA. Poleg Kristusa edina. Nič drugega. O spočetju Kristusa tu ni debate. (ker vem, da namiguješ na to. )
Kaj je napačno razumljeno?
To, da Cerkev trdi, da je Marija tudi po rojstvu Jezusa ostala nedolžna?
Citat:
Brez vstajenja od mrtvih je naša vera mrtva. Že prej sem obrazložil, zakaj.
Itaq. zato tudi toliko kolobocij okoli torinskega prta.
Citat:
Nebesa, pekel in vice.
Daj, povej mi, kje sveto pismo omenja pekel?
Izmislili so si ga kasneje, da so držali ljudi v strahu in prišli do bogastva. Več daš, prej boš v nebesih...
Poglej to temo. Preštej število avtorjev nestrpnih postov in ugotovi proti komu so nestrpni. Tako boš lahko do istega sklepa prišel tudi sam. V tej temi samo moderatorji vodite s 3:0.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Meni stopil na rep? Sem žaljiv? Bi me moralo kaj bolet?
Dejal si, da so neverni uporabniki bolj žaljivi, nesramni, nestrpni...
In če nekaj trdiš, potem to še dokaži.
Kako si prišel do tega sklepa?
Obstaja par nenormalno usekanga folka na obeh straneh, to pa je tudi vse.
Citat:
Pa kdo je una glupača v Trenjih, ki je pametna v 100 mater ...wannabe glasbenica??!!
Da bi ji vrgu kdo coklo v betico iz trubun v studiu..
Mater mi grejo taki pametnjakoviči, ki niso naredili nič omembe vrednega v celem življenju na [censored].
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kar se tiče pa zločinskih režimov in množičnih zločincev: tu bi se pa vprašal po etiki tistih, ki so tovrstne zadeve (množične poboje) sposobni zagovarjati.
1, Kučana nisem omenjalCitat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kar se tiče pa zločinskih režimov in množičnih zločincev: tu bi se pa vprašal po etiki tistih, ki so tovrstne zadeve (množične poboje) sposobni zagovarjati.
...In če ti vse povezuješ s Kučanom in UDBO, lahko tudi jaz to povežem z RKC.
Zgleda, da religiozno usmerjeni težko razumete nekaj, kar ni v vaši doktrini. Mene popolnoma boli k ali si misliš da si razsvetljen (poduhovljen, veren, dober, sočuten, ...) ali ne. Zato ne predigam, prepričujem, ne razsvetljujem, nič od tega ne delam. In mi je tudi popolnoma vseeno, kaj ti ali kdorkoli drug s tem naredi. Ali kaj si kdorkoli o tem misli.Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Odkar si me razsvetlil, se bom precej lažje odločil.