Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zato ker je to "in".
Kot tudi 65 let stare kosti vleč na plano.
resnica bo vedno "in"
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zato ker je to "in".
Kot tudi 65 let stare kosti vleč na plano.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To so pač tvoji neargumentirani neobjektivni pogledi.
Verjetno je res nekomu, ki pripada tej totalitarni ideologiji, tezko objektivno gledati na zadevo in posledice, ki jih je pustil in jih še pušča omenjeni sistem.
Še vedno pa nič o dobrih straneh tega totalitarnega režima, očitno jih ni.
Se strinjam, da ni bilo vse slabo, saj kalvarije Severne Koreje nismo doživeli.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ne govori na pamet. Prej si tudi lahko marsikaj rekel pa zaradi tega ni nobeden šel kar tako na Goli otok. Ne trdim, da je bilo vse OK, je pa bilo življenje dosti boljše npr. razmerje med največjo in najmanjšo plačo 1:5, sedaj 1: 100, kdor je delal je dostojno živel, potem poceni kredtiti, stanovnjskih problemov je bilo zelo malo, službo si imel kako si hotel, izobražovanje poceni in predvsem za vse enako, da o kakih tajkunih nisi slišal pa je itak brezveze govoriti. Res je tudi, da sedaj lahko rečeš katero več vendar ti to vse skupaj ne pomaga kaj dosti, če na koncu meseca nekateri dobijo 400€. Ne poznam vaše starosti, zato predvidevam, da mislite in govorite tisto kar so vas "napuflali". Če pa ste živeli v tistem času pa verjetno sedaj lažete sami sebi, ker je pač to kot je povedal že prej Patriot "IN".
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To so pač tvoji neargumentirani neobjektivni pogledi.
Verjetno je res nekomu, ki pripada tej totalitarni ideologiji, tezko objektivno gledati na zadevo in posledice, ki jih je pustil in jih še pušča omenjeni sistem.
Še vedno pa nič o dobrih straneh tega totalitarnega režima, očitno jih ni.
Pravzaprav morda jaz o tem vem več kot ti, ker sem kritičen pripadnik. Težko je od zunaj ocenjevati, kaj se znotraj zares dogaja. Zato bi z enako lahkoto tudi jaz napisal, da si zaradi indoktrinacije proti RKC pač ti neobjektiven.
Tisto o argumentih je iz tvoje strani bolj na trhlih nogah. Vse argumente, ki si jih po točkah naštel, sem ti po točkah pobil. Tvoj odgovor na to je bil, da bi RKC nekaj počela, če bi bila na oblasti in da je nekoč (pa čeprav 1000 let nazaj) to že počela. Sori, ampak taki pogojniki niso argumenti. Debate "če bi bilo, potem... " so čisto nesmiselne, ker so vse to samo ugibanja. Slednja pa vsak lahko pelje v smer, ki je njemu ljubša. Verjemi, da duhovnikom (veliki večini) ni prav nič do kakršnekoli oblasti. In ne posploševati, če ti je en človek (Rode) antipatičen. Sedaj imamo drugega nadškofa, ki stvari vodi popolnoma drugače in raje ocenjuj njega, Rodeta pa pusti tam, kjer je (v Vatikanu).
O dobrih stvareh bom pa pisal takrat, ko boš imel resnično željo, da o tem kaj zveš, ne pa zdaj, ko se boš iz tega norca delal in govoril "a je to vse". Še enkrat, prepričanega ne mislim prepričevat.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz sem ti naštel nekaj dobrih stvari.
ne vem kdo govori na pametCitat:
Uporabnik zakon pravi:
Ne govori na pamet. Prej si tudi lahko marsikaj rekel pa zaradi tega ni nobeden šel kar tako na Goli otok. Ne trdim, da je bilo vse OK, je pa bilo življenje dosti boljše npr. razmerje med največjo in najmanjšo plačo 1:5, sedaj 1: 100, kdor je delal je dostojno živel, potem poceni kredtiti, stanovnjskih problemov je bilo zelo malo, službo si imel kako si hotel, izobražovanje poceni in predvsem za vse enako, da o kakih tajkunih nisi slišal pa je itak brezveze govoriti. Res je tudi, da sedaj lahko rečeš katero več vendar ti to vse skupaj ne pomaga kaj dosti, če na koncu meseca nekateri dobijo 400€. Ne poznam vaše starosti, zato predvidevam, da mislite in govorite tisto kar so vas "napuflali". Če pa ste živeli v tistem času pa verjetno sedaj lažete sami sebi, ker je pač to kot je povedal že prej Patriot "IN".