globok dekolte in buljenje vanj

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Še vedno je gor, samo me je prasička zbrisala, ne vem zakaj.
smile-1.gif

Ti, ti, tjaši, js bi se pa zate v Vrhniko prpelu.
evil.gif

hysterical-1.gif

prej bi mislil na.. svoj photoshop
grin1.gif

Sploh ni photoshop.
tongue-1.gif

Tjaša, nema veze, Slo je majhna, ti pa mična.
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Yeah right, najboljše se počutim v družbi kjer mi vsi govorijo da sem grda ampak da sem kljub temu vredna valanja po postljah...
rolleyes-1.gif

Kloshar, da nisi morda mislil NIČNA in ne mična?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, relativno izpodbojna, sem mislil.
grin1.gif

Tjaša, upam da se zavedaš, da si me s tem prizadela globoko v srce. Tvoje slikice sem uspel nakradet isti moment, ko si me potrdila za prijatelja. Tako da imaš zdaj 10 min časa, da me dodaš kot frenda na fb, sicer bodo alterjevci še dolga leta onanirali na tvoj mehki trebušček.
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, relativno izpodbojna, sem mislil.
grin1.gif

Tjaša, upam da se zavedaš, da si me s tem prizadela globoko v srce. Tvoje slikice sem uspel nakradet isti moment, ko si me potrdila za prijatelja. Tako da imaš zdaj 10 min časa, da me dodaš kot frenda na fb, sicer bodo alterjevci še dolga leta onanirali na tvoj mehki trebušček.
evil.gif

hysterical-1.gif
in ona se full sekira za pol fukotožnega alterja in drugo retardirano polovico?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Takole, 10 minut je minilo, prošnje nikjer, Tjaša, pripravi se.
evil.gif

Ne, sej nisem tak prasec in nimam nobene potrebe, da bi imel od tujega folka fotke na svojem compu. Tjaši, z mano bi ti videla, kaj pomeni biti ženska, kaj pomeni živeti, pošlihtu bi te v tako babo, da bi bili vsi fauš ... Ampak, če ti je boljše biti še naprej s tistim dizzy-ynos-style-metro pizdunčkom, be my guest.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.999
11.125
113
lepo si ji povedal, čeprav si sam isti kmet, so bile izrečene modre besede.

22. jul 2007
1.400
57
48
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Yeah right, najboljše se počutim v družbi kjer mi vsi govorijo da sem grda ampak da sem kljub temu vredna valanja po postljah...
rolleyes-1.gif
js nisn rek da si grda............
grin1.gif
glede FB-ja pa nisma bila prijatelja, tk da nam komentiro kaj........

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dej no kloshar, zdej take besede prej pa ne mu ne bu od tebe, pol se pa še čudiš zakaj sem te zbrisala dol
hysterical-1.gif
no, mal heca more bit ane. Čez Dizzyja pa mi ne govor, ker on je pač neki posebnega zame in tko dalje, in tko dalje.

Sajkek, morm ti povedat da kloshar ni kmet niti ne zgleda klošar,... njegova edina napaka je, da je reden gost Alterja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.999
11.125
113
zajebava se, ker itak ve da nima pri nobeni šanse. tudi pri šunkah ne.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja no in kaj, tud js sm posebnica glede marsičesa... nastradal bo tist ker me bo ujagal enkrat čez 10 let... take tečnobe ne bo nikol več srečal. Tko da kloshko, dej zresni se ker se js slabo počutm k kle neki lažeš, to je tako kao prikrito podyebavanje - a res mislš, da sm tok blond da ne štekam al kaj...