konstantna vožnja 180 je bedarija, slej ko prej te bo nabasala "provida" potem pa jok in stok. Razen če je čisto domač teren, pa še tu te lahko presenetijo. Jaz jih nonstop videvam, kako lurkajo na takšne dinamične voznike.
konstantna vožnja 180 je bedarija, slej ko prej te bo nabasala "provida" potem pa jok in stok. Razen če je čisto domač teren, pa še tu te lahko presenetijo. Jaz jih nonstop videvam, kako lurkajo na takšne dinamične voznike.
On ni MORAL na pumpo. On je šel na pumpo. Verjetno mu je zmankal čikov, pa kaseto je poslušal do konca (glej v pripetku, samo še 2min komada ostalo)...pa je šel po novo....Ja, samo revež je moral na pumpa, namesto da bi se tega šla![]()
Alter soncki....No saj za mene bi tudi bilo, free ride. Ampak ne predstavljam si alter elite tako, ko jim ze 5 ur do paga prevec
Đabe mi je "samo" 5 ur do Paga. Kaj si naj z prazno Teslo potem počnem sredi Paga? Treba je še domov prit.Alter soncki....![]()
Pravi alteras ima SC ob viliĐabe mi je "samo" 5 ur do Paga. Kaj si naj z prazno Teslo potem počnem sredi Paga? Treba je še domov prit.
Pri 150 na uro se lahko po obisku pumpe, ki je trajal 5 min, gre to s tabo naslednjih 800 km, ti pa, like, 300 max.?Ja, samo revež je moral na pumpa, namesto da bi se tega šla![]()