globok dekolte in buljenje vanj

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Js mam rad sentimentalne punce (zato mi maci ne bi potegnila, ker ji ne bi mogel parirat s šraufncigrom) in si mi bila že po postih na alterju zelo fajn. Potem, ko sem vidu še slikice, si mi bila pa še bolj všeč.
grin1.gif

Pa ni to podjebavanje, nisem tak, da bi se na samem slinil po punci, pred prijatelji pa se norčeval iz nje.
ne-ne-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja kloshar, pol pa ne vem, kdaj poroka al neki? Itak kot vidš si ti edini ki me sploh povoha...
hysterical-1.gif

Ti Gatto pa še dobr da maš stopala,da te bom lahk potegnila iz Macijine riti ven...

22. jul 2007
1.400
57
48
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja kloshar, pol pa ne vem, kdaj poroka al neki? Itak kot vidš si ti edini ki me sploh povoha...
hysterical-1.gif

Ti Gatto pa še dobr da maš stopala,da te bom lahk potegnila iz Macijine riti ven...
Tjaša sn lahko tvoj prijatelj na Fb-ju zaj ko si klosharja skenslava...........
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
hysterical-1.gif

saj ji ne lezem v rit ...nekam drugam bi ji..OK, pa tudi rit ni švoh
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
hysterical-1.gif

saj ji ne lezem v rit ...nekam drugam bi ji..OK, pa tudi rit ni švoh
evil.gif

V kakem smislu to? Kvalitete ali khm, kvantitete?
confused-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
sej ti pravim da je pri meni vsega glih prav
wink-1.gif
s poudarkom na kvaliteti

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, relativno izpodbojna, sem mislil.
grin1.gif

Tjaša, upam da se zavedaš, da si me s tem prizadela globoko v srce. Tvoje slikice sem uspel nakradet isti moment, ko si me potrdila za prijatelja. Tako da imaš zdaj 10 min časa, da me dodaš kot frenda na fb, sicer bodo alterjevci še dolga leta onanirali na tvoj mehki trebušček.
evil.gif

hysterical-1.gif
in ona se full sekira za pol fukotožnega alterja in drugo retardirano polovico?

ker ti spolnosti verjetno s tvojim dragim ne manjka (in prav je tako!), bi se potem uvstila v drugo polovico?
confused-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ja, definitivo spadam v polovico retardiranih, ker če si normalen nisi na alterju
roza.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
samo res, na alter se lahko vedno zatečeš, če imaš težave, takšne ali drugačne... ali pa če želiš samo dekolte pokazat. o kako lepo je imeti alter za svoj drugi dom
redface-1.gif

22. jul 2007
1.400
57
48
Ja sevda, alterjevci smo vedno pripravljeni pomagat v stiski....... By the way ko si že glih omenila, taj pa se pokaži toj dekolte.......
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sem vedel, da imam nekje še spravljeno sliko od Maci.
evil.gif

blonde-babe-in-white-mini-skirt-245.jpg

To je bilo preden sem kupil Insignio OPC pri njih.