Citat:
Če kupec tekom obdobja upoštevanja ugodnosti pri pristojnem operaterju distribucijskega sistema dejansko uspešno zamenja dobavitelja v korist novega dobavitelja, ki ni več prodajalec, pravica do ugodnosti preneha, in sicer za vključno tisti mesec, ko je menjava dobavitelja v korist novega dobavitelja dejansko uspešno izvedena.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a se vi zavedate kaj je nateg pri teh zadevah?
recimo pri elektriki?
6 elektro podjetij. 6 strokovnjakov za marketing, 6 analitikov, 6 ekonomistov, 6 raziskovalcev trga..in vse obvladuje država, plačujemo mi.
pošteno bi bilo ena firma, državna last, pošten odnos do državljana, kupca.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ja in kaj ne moreš menjat dobavitelja ????
Citat:
...........pošten odnos do državljana, kupca.
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
To AndY1: Счастливого рождества
ko se plače teh 4×6 električarjev porazdelijo med vseh milijon odjemalcev, to praktično ne nanese nič k računu. ti raje preštej, koliko postavk na tvojem računu je od porabe elektrike in koliko je ostalih postavk (prispevek za to, prispevek za ono...), pa boš videl pravi nateg.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
recimo pri elektriki?
6 elektro podjetij. 6 strokovnjakov za marketing, 6 analitikov, 6 ekonomistov, 6 raziskovalcev trga..in vse obvladuje država, plačujemo mi.
"Drzavna last" in "posteno" zal v Sloveniji ne gre skupaj...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
državna last, pošten odnos do državljana, kupca.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ko se plače teh 4×6 električarjev porazdelijo med vseh milijon odjemalcev, to praktično ne nanese nič k računu. ti raje preštej, koliko postavk na tvojem računu je od porabe elektrike in koliko je ostalih postavk (prispevek za to, prispevek za ono...), pa boš videl pravi nateg.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
recimo pri elektriki?
"Drzavna last" in "posteno" zal v Sloveniji ne gre skupaj...