Mogoče kakšna fora z Traffic trends? Če so javljali na tem delu veliko zastojev, je možno, da se izogiba tega dela.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na zemljevidu se dotakni te ceste in shrani oz. pojdi. Ko te vpraša, če nastavi nov cilj ali vmesno točko izberi slednjo.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Mogoče kakšna fora z Traffic trends? Če so javljali na tem delu veliko zastojev, je možno, da se izogiba tega dela.
Citat:
Uporabnik DusanP pravi:
Še eno vprašanje za tiste, ki si pred potovanjem v meniju načrtovanje poti kreirate celotno pot.
Recimo da kreirate pot od točke A do točke B, ker pa želite da vas garmin vodi po drugi poti kot vam jo izračuna, si vmes nastavite še vmesne točke C in D. Vendar pa ko hočete na pot po kreirani poti, vas garmin vpraša (vsaj pri meni je tako 3790), katera je naslednja destinacija (točka) do katere želim. In ker me točke C in D v bistvu ne zanimata izberem seveda končno točko B. Težava je, ker me bo garmin zopet peljal po drugi poti kot želim, seveda tisti ki si jo garmin izračuna od A do B, brez C in D. Če pa nastavim recimo vmesno točko C kot nasledno, pa me bo garmin peljal le do te točke in ne do končne točke B.
Upam da se razumemo. Se kdo s tem sploh ukvarja in kako to rešuje?