I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, ok je, tezave imajo uporabniki, ki imajo za isto območje tudi po 3 karte naenkrat vklopljene.
Pri normalni rabi težav ni.
Pazi malo na jezik, ker bodo drugače počitnice (brisani prispevek o AR glede Hrvatov).
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa če uporabljaš samo AR ali pa samo CN?...
Ko boš priključil nuvija na PC z raziskovalcem odpri notranjo memorijo nuvija, ki se v bistvu pokaže kot zunanji disk. Tu boš našel več map, ki imajo na Garmin napravah končnico img.Citat:
Uporabnik Neyko pravi:
Sicer sem že uporabljal iskanje, vendar nisem našel nobenega primernega odgovora. Zanima pa me sledeče. Na nuvija 760 sem inštalčiral AR2,1 in TOPO na SD kartico. Sedaj pa bi iz same naprave rad odstranil AR in jo instaliral na drugo SD prav tako pa bi na isto kasrtivo rad dal tudi topota, pa ne najdem načina in poti, kako iz naprave odstraniti posamezno karto.
Citat:
Uporabnik jaka333 pravi:
Jado omenja FW 4.40, na uradni strani pa je zadnji 4.20??? Kako je s 'tem?
Pa tudi drugače me zanimajo vaše izkušnje z novejšimi FW. Sam še vedno vztrajam na 2.50. Je pa res, da lahko imam naenkrat vklopljeno samo CN ali pa samo AR. Ali je pri novejši FW kaj drugače?
Citat:
Uporabnik gaber pravi:
A mi lahko kdo po kmečko pove, kako se naredi vmesna točka. Npr. hočeš v Muenchen, pa bi rad skozi xxxx.