Sem naredil par 10.000 km po EU na long distance in lokalno in je moja izkušnja (imam 660) naslednja:
prikaz hitrost: odstopanje +- 0,5% (1 do 1,5 Km/h - testirano s tempomat vožnjo na določen čas in razdaljo, števci hitrosti v avtih so praviloma nastavljeni +10% (kaže 55/99km/h voziš 50/90- zato pa kamioni na AC navidez vozijo 98km/h ker imajo tempomate nastavljene na 89km/h, prehitevajo pa tisti ki imajo nastavljen na 90 - pol je pa štala ene 4 km preden gre eden mimo drugega) , prevožena razdalja = simulaciji (če se držiš 100% rute), v razmerju do števca v avtu( 3 različne uporabe) je pa razlika cca. 1,8% (npr. LJ->Rim 16km , LJ->Pariz 28 km) torej zaokrožimo na vsakih 1000km je razlika cca. 20km )- mogoče je pa odvisno če preveč režemo ovinke, pa kolk je levih in desnih, nisem probal cele ture po črti v kobal
Me pa zanima ena podobna zadeva, ki mogoče sodi v temo Radarji(moderator bo ocenil).
Želel si bi logično povezavo Speed oz. Radar->hitrost, ki jo ugotavlja garmin, in da opozori samo, ko sem preko. Predpostavljam, da sedaj samo prikazuje kot POI na lokaciji in niti ne ve kaj kaže. Tko je pa na določenih odsekih stalno vse rdeče in moteče. Predvidevam da bodo z razvojem in časom poleg kategorizacij cest vključili tudi prometne parametre in jih ponudili kot pomoč voznikom, če jih bomo želeli vključiti. Mogoče bluzim in stvar že obstaja oz. deluje?
Gmajna ...,POI,.. je vedno gostejša in drevesa postajajo nevidna