Garmin City Navigator 2010.1 NT

joja

Zelenc'
1. okt 2009
2
0
1
zdravo!

na tem forumu sem prvič in sem dokaj neizkušen, do sedaj sem si sam nalagal zemljevide na SD kartico vendar si nisem nikoli upal zamenjati na samem garminu, gor imam naloženo orginal Garmin City Navigator 2008 pa me zanima ali smem to zamenjati in kako, da nebi naredil kaj narobe, prosim za pomoæ!!!!!

je možno več kart hkrati združiti v eno naprimer adriaroute2.30 + scg+grčijo+češko+slovaško.
prosim če pošljete sporočilo v moj predal
hvala!

joja

Zelenc'
1. okt 2009
2
0
1
zdravo!

na tem forumu sem prvič in sem dokaj neizkušen, do sedaj sem si sam nalagal zemljevide na SD kartico vendar si nisem nikoli upal zamenjati na samem garminu, gor imam naloženo orginal Garmin City Navigator 2008 pa me zanima ali smem to zamenjati in kako, da nebi naredil kaj narobe, prosim za pomoæ!!!!!

je možno več kart hkrati združiti v eno naprimer adriaroute2.30 + scg+grčijo+češko+slovaško.
prosim če pošljete sporočilo v moj predal
hvala!

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
A pol pa si dvakrat prvič na foromu?
smile-1.gif

- ja, lahko zamenjaš karto na napravi
- ja, lahko združuješ karte
- ne, odgovor si kar tu poglej

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Lahko imaš več kart združenih v eno. Kar se pa tiče nalaganja zemljevidov pa je tako. Najprej si zemljevide naložiš na računalnik, jih odkleneš in preko Mapsourca pošlješ v napravo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Lahko imaš več kart združenih v eno. Kar se pa tiče nalaganja zemljevidov pa je tako. Najprej si zemljevide naložiš na računalnik, jih odkleneš in preko Mapsourca pošlješ v napravo.

S tem, da jih prej označiš in paziš, da se ne prekrivajo, če nočeš problemov.

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Pa da še bolj zakompliciram - tudi če se karte ne prekrivajo so lahko problemi...npr. da ti ne najde države, naslovom itd...jaz sem to že večkrat opazil, tako da je potrebno preverit predno greš na pot! Drugače je boljš, da za vsako mapo, posebej SD kartico, kar je še vedno boljš ko da te pustil GPS na cedilu
wink-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Če se karte ne prekrivajo, pa nastanejo težave tudi zaradi zamikov, ki jih imajo karte med sabo. Velikokrat se zgodi, da se cesta enostavno več ne nadaljuje, ampak je v naslednji karti malce zamaknjena.

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
Kako bi se dalo pospešit nalaganje karte na nuvija?Mi zelo dolgo traja nalaganje evropske karte.
Tudi po 1.5 ure preteče časa da mi naloži CN 2010 na nuvija. Tudi če dam preko nuvi-ja na SD kartico je malo hitreje, a le kakih 10minut!

Se da to pospešit na kakšen bolj spodoben - hitrejši čas!?