Garmin City Navigator 2010.1 NT

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Staro karto zbriši iz garmina (ima oznako "gmapprom.img" in potem naloži novi City navigator. Pazi ker pri nalaganju iz mapsourca ne naredi gmapprom ampak naredi gmapsupp.img. Če si nalagal prej kakšno karto (AR,Adriatopo in podobno) jih imaš na garminu kot gmapsupp. V tem primeru v garminu preimenuj obstoječi gmapsupp v karkoli in potem ko ti naloži citynavigator kot gmapsupp ga preimenuj v gmapprom, potem pa tisti file(stari gmapsupp) ki si ga prej preimenoval vrni nazaj v gmapsupp.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Je šlo, najlepša hvala
cheer.gif

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
sem čisti laik na tem področju imam garmin 255wt, na katerem ni še nič naloženo na računalniku imam file gmapsupp.img
po navodilih ki so priložena piše da samo skopiram ta file v mapco garmin
je možno da je postopek tako enostaven.

LP

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Ima mogoce kdo kaksne informacije glede izida nove verzije zemljevida evrope? se ze ve datum izida?

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Bi bil že čas. Ko sem se vozil po južni Franciji in Pirenejih sem ugotovil, da je tod kategorizacija cest zelo slaba npr..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Prejšni City Navigator "varnostno" shraniš nekam na disk (za vsak slučaj če nova verzija ne bo dellaa na garminu) in ga potem na garminu ko je varno shranjen tudi pobrišeš....nato naložiš iz mapsourca novo verzijo!

jakal

Zelenc'
18. avg 2009
11
0
1
Mi kdo mogoče ve povedati, se lahko ta 3d datoteka uporablja tudi na Nokii N95 (Garmin XT 3rd s60_50050)? In če je odgovor da, lahko kdo napiše kako se to datoteko prenese na N95? Jo je potrebno samo prekopirat v telefon ali pa je potrebn najprej naložit v mapsource in nato prenesti kot posamezni izbor kart v napravo? Namreč poskušal sem instalirati v mapsource (imam "legalno" verzijo iz blink.si) pa niem našel instalacijskega programčka za 3d karte! Tako domnevam, da samo prekopiram datoteko gmap3d.img na telefon in to je to!? Je ali ni?

I

Izbrisan uporabnik #488

To ni problem Nokie, ampak programa mobile XT, ki ne podpira 3d objektov.
Morda v kakšni naslednji verziji.

Seveda pa tu ni govora o 3d kartah, ampak o 3d objektih, ki se nahajajo v gmap3d.img fajlu...

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
saj, imel bi stavbe..ker mi všeč če so še stavbe poleg, kako pa pridem do te 3d verzije?

I

Izbrisan uporabnik #488

Prvo se vprašaj če tvoja naprava podpira prikaz 3d stavb.