Garmin City Navigator 2010.1 NT

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik laksikon pravi:
prosil bi za kodo za mapsource, 25 mestno...

lahko na ZS.

Hvala

Tipkaj DEMO pa ti dela na PCju.
grims-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Thank you for contacting Garmin Europe.

Thank you for raising this query which I am more than happy to assist
you with.

We are anticipating the release of CNE NT 2010.20 later this month but
this will not contain TMC for Slovenia.

I am not sure when Slovenia will be covered but hopefully it will be in
the near future.

Da še malo prevedem.
Nova karta bi naj prišla konec tega meseca, vendar predvidoma ne bo vsebovala podatkov za TMC v Sloveniji.
Delajo na tem, da bi te podatke čimrej vnesli.

api

Pripravnik
6. avg 2008
39
0
6
Hvala za odgovor. Pripravljam se počasi na opustitev AR za področje Slovenije, pa bi rad na novi karti CNE uredil delovanje topografskih kart.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Tudi jaz komaj cakam na novo posodobitev mape. Sem pa ze z verzijo 2010.10 zadovoljen, tako da AR sploh ne uporabljam.

LP

Nazadnje urejeno:

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Nevem kaj ste eni tako zadovoljni z CNE...še posebej po takih trditvah, da TMC pride mogoče enkrat v prihodnosti in vemo kako pogoste so njihove posodobitve...resda je zadnja mapa boljša od prejšnjih, ampak jo AR še vedno prekaša pri podrobnostih in manjših krajih...še sploh, če držijo govorice, da bo nova AR imela poleg TMC-ja, še številne druge bonbončke, tako da spet CNE ne bo prava konkurenca, na žalost...no pustimo se presenetiti..

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Še nisem opazil tolikšne razlike v rutanju in niti pri napakah...nekako 50-50, v tem pogledu bi lahko obe karti napredovali, to je res...
če ne drugega, bi lahko Garmin malo hitreje posodabljal karte, saj ima iste podatke o cestah kot Navigon, da ne bomo vedno vozili po kartah za 6-12 mesecev za nazaj...če se to spremeni, tudi jaz podpišem za CNE...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
sem na hitro pogledal CN 2010.1 in adriaroute 2.30, pa ne vem če se v prihodnosti sploh še splača nalagati adriaroute?
CN2010.1 se mi zdi kar dobra pokritost.
res pa je da nisem gledal čisto vsake vasi v sloveniji in primerjal :p

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
imam problem...na nuviju sem izbrisal karte ter druge nepotrebne podatke ( pomoč, govor, text drugih držav) da sem dobil 1.75GB prostora.

Ko želim poslati iz map sourca karte na Nuvija pa mi napise da ni dovolj prostora! Mogoče kdo ve zakaj?
Je pa Nuvi 760

I

Izbrisan uporabnik #488

Prenesi si preostale datoteke (tudi skrite) na PCja, poformatiraj disk od Nuvija in če bo potem kazalo, da ni prostora, si verjetno na mejo in je razlika v bitih in bajtih...

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Da ti ni slučajno javil pomankanje prostora na PC ( MS naredi najprej začasni file na PC in ga nato kopira), obvestilo o pomankanju pa je včasih dvoumno.

neyc

Zelenc'
18. nov 2007
10
0
1
MB
Obišči stran
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
sem na hitro pogledal CN 2010.1 in adriaroute 2.30, pa ne vem če se v prihodnosti sploh še splača nalagati adriaroute?
CN2010.1 se mi zdi kar dobra pokritost.
res pa je da nisem gledal čisto vsake vasi v sloveniji in primerjal :p

ta teden sem uporabljal obe karti, ker sem lutal po vseh mogočih naslovih po štajerskem... po eni strani je AR še vedno balkanska... do hišne št. do 500m razlike... enga kraja mi sploh ni našla, medtem ko CN 2010 je.. v makolah pa sta odpovedali obe, kr nekam pošiljali in me hoteli obračat, sredi njive prispeli na cilj pa take... ali pa AR prispeli ste na cilj na desni, se pripelješ v stansko ulico pa številka na hiši 103, bi pa mogla bit 154, preklopim na CN 2010 pa pokaže da je čez gl. cesto pa na drugi strani hriba
confused-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
npr. v CN 2009.1 sem iskal eno naselje v grosupljem pa so bile samo črtkane črtice.
v CN 2010.1 pa lepo kaže te ceste in ulice.

res pa je da napravi Garmin včasih dogaja in te pošilja kar nekam (obvezna smer desno, on te pa pošilja naravnost)
tongue-1.gif

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
npr. v CN 2009.1 sem iskal eno naselje v grosupljem pa so bile samo črtkane črtice.
v CN 2010.1 pa lepo kaže te ceste in ulice.

res pa je da napravi Garmin včasih dogaja in te pošilja kar nekam (obvezna smer desno, on te pa pošilja naravnost)
tongue-1.gif
A mogoče misliš, da se pri drugih navigacijah to ne dogaja ?
rolleyes-1.gif