Garmin 3790T

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
@s_samotar - mogoče se na tvojem 760 počasi poslavlja "digitalizator"? Sem včeraj imel enega 760 v rokah in se je ekran čist normalno odzival. Sicer ne poznam Galaxyja in je možno, da je občutna razlika med starejšo in novejšo tehnologijo. Če bo odfrčal digitalizator, se ga da dobiti ugodno iz HK in se ga zamenja.

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Citat:
Uporabnik blze pravi:
Aja pa še to-kako se kaj obnese s prostoročnim telefoniranjem? Je dovolj dobro za uporabo?

Imeti moraš telefon iz seznama, ki ga izbrani garmin podpira, drugače ne bo šlo. Meni garmin moj telefon (ki ni na seznamu) sicer prepozna in se z njim poveže, ob uporabi pe se obema "utrga" in običajno se zaciklata. Potem pa sem si sposodil telefon, ki je na spisku, pa je vse delalo OK, tako da predvidevam, da prostoročno telefoniranje deluje dobro.

blze

Zelenc'
17. feb 2011
16
0
1
Hmm, mojega HTC wildfire ne najde. Oziroma ima kar ene čudne modele od HTC noter. Potem pa sploh ne najde garmina 2xxx serijo...

Mikka

Zelenc'
10. okt 2011
5
0
1
Ima kdo kakšno idejo kako spremenit datum na 3790-ki. Ura se nekako nastavi samodejno datum pa je 2031

Mikka

Zelenc'
10. okt 2011
5
0
1
Res, da nikjer na seznamu ni modela 3790T kateri bi podpiral AdriaTopo kartografijo ampak zakaj potem tko povdarjajo, da je primeren ta model tudi za pohodnike (pokončen zaslon). Navsezadnje so topo karte ravno za pohodnike.

Mikka

Zelenc'
10. okt 2011
5
0
1
Posodobil FW, timezone menjaval novo, staro, resetiral....na koncu pa obupal. Na tehnični podpori Garmina mi pravijo naj prinesem zadevo na servis. Pa komaj 10 dni je star. Na koncu mi še pa ta AdriaTopo nikakor ne deluje. Malo preveč dnarja, da bi nekam v steno zabrisal. Sem se pa ravnokar vrnil iz Amsterdama in zadeva je delovala osupljivo vrhunsko. Zdaj pa naenkrat to sranje.
Popotnik na tebe najbolj računam, ker vidim, da imaš vedno kakšnega asa v rokavu.
1326023-39334.png

Priponke

• 1326023-39334.png
    1326023-39334.png
    480,2 KB · Ogledi: 268

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
AdriaTopo (kot velika vecina ostalih topografskih kart za navigacije) NI rutabilna. Se pravi, da ne zna izracunati poti po "poteh", ki so NArisane na karti.

Ce zelis rutiranje ti ne preostane drugea kot vklopiti AT in AR hkrati. Tako se bo racunanje vrsilo v/na AR.

Mikka

Zelenc'
10. okt 2011
5
0
1
Hvala za pojasnila. Na Garminu mi pravijo naj prinesem napravo na servis, ker se mora datum nastavljat avtomatsko.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Changes made from version 4.30 to 4.50:

- Added the ability to import .GPX route files for use in Trip Planner.
- Improved the data transfer speed from a PC to the device SD card over a USB cable.
- Fixed a WebUpdater error that caused incomplete software updates to be reported as complete.
- Fixed an error that caused the device not to exit sleep mode properly.
- Fixed an error that affected route calculation with 2011.10 maps.
- Fixed a Trip Planner routing error.
- Fixed an error the caused the German voice to skip while giving directions.
- Fixed an error that caused the World Clock to display a future date.
- Fixed an error that caused the QWERTY keyboard to appear when the numeric keyboard should have appeared.
- Set device to switch to night mode while in tunnels.
- Brightness now changes gradually between day and night in ?Auto? mode

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Pravkar preverjeno, ta FW popravi oziroma omogoči, kar je bilo trn v peti mnogih uporabnikov po svetu; dela uvoz poti iz MS na nuvi 3790 !!
S tem je nuvi 3790 postal popolnoma funkcionalen in za moje pojme najboljši model po vseh specifikacijah. Seveda pa je še vedno predrag.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Pravkar preverjeno, ta FW popravi oziroma omogoči, kar je bilo trn v peti mnogih uporabnikov po svetu; dela uvoz poti iz MS na nuvi 3790 !!
S tem je nuvi 3790 postal popolnoma funkcionalen in za moje pojme najboljši model po vseh specifikacijah. Seveda pa je še vedno predrag.

Noro dolgo so rabili
smile-1.gif
glavno da sedaj dela.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Končno. Sedaj bom redkeje uporabljal njegovega Načrtovana pot. V tem me je jezilo, ker me je pogosto pošiljalo
preko naselja, čeprav je bila glavna cesta ob naselju ne glede nastavitve načina izračuna.
Bom kar v MS izdelal pot, pa jo prenesel v nuvija.
Če bo pa še hitrost prenosa večja, bo pa tudi posodabljanje CNE hitrejše (sedaj se je kar vleklo kljub hitri liniji ).

Popotnik
V mojem nuviju 3790T je samo Računam napačno izpisano - slovenščina je pa povsod pravilno izpisana.

LP

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
No če boš naložil še popravek ti bo pa pisalo Računam
wink-1.gif

Ne vem če je bilo že prej pravilno izpisano Slovenščina v prejšnjem FW,če ni bilo,potem so pa zelo hitro začeli odpravljat napako,ki smo jo javili.