Gardaland

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
V Gardaland se gre septembra/oktobra v četrtek. Pa nimaš težav z gnečo, ne rabiš fastpassa, pa še na soncu ne crkuješ.

• Všeč mi je
Reactions: shift in Pepe

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Ja ampak takrat zna biti kar problem z vodnimi atrakcijami, ker te ponekod kar dobro zalije

• Všeč mi je
Reactions: sad
2. jul 2020
5.095
6.647
113
Za Jumanji moraš gledati film da ti je napol jasno kaj se dogaja. Je pa izjemno hypano, na koncu pa je piratska ladja bolj zabavna.

Labirint je bil bolj zabaven, sploh tisti del z ogledali.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek
2. jul 2020
5.095
6.647
113
Eno leto je že mimo.

Pa smo šli za spremembo v Movieland. Sprva malo skeptičen, ker je izgledalo bolj ceneni park. Prvič slišal par mesecev nazaj, da sploh obstaja.
Prvi vtis; ni toliko hardcore atrakcij, je bolj družinski filemsko obarvan park.
Drugi vtis; vidi se, da so se potrudili ustvariti vzdušje. Veliko live showov vsako polno uro. Hrana cenejša kot v centru ljubljane.

Knight Rider atrakcija, kjer te driftajo z čolnom med tem ko "streljajo" nate.
U-boat simulator, kjer si nemški mornar in bežiš na podmornico, kjer potem padajo globinske mine, te premetava, pušča...
Hiša strahov, ena boljših katero sem obiskal
Jurasic Park ride, kjer sam voziš predelanega Suzukija čez offroad poligon in gledaš animatronike dinozavrov
Magma, "offroad" vožnja čez geotermalno elektrarno na kasonu vojaškega tovornjaka.
Antaris, si v centrifugi vesoljskega plovila
...

Priporočam / 10

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Ravno včeraj smo bili zopet v Gardalandu in sem videl plakate za Movieland. Ravno 20 minut nazaj sem brskal kaj je to zaena reč:)
drugače je bilo pa super, brez gužve, max 10 min za čakati na karkoli. Sem mislil da bo prevroče, pa je bilo znosno.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.552
10.775
113
mi smo enako naredili, sredi julija, med tednom bilo sicer najbolj vroče, ampak guzve pa ni bilo...v rangu 60% zasedensoti... vidim da bi movieland zapasal zaradi tamale ki je manj za adrenalin in bolj za te avanture...

• Všeč mi je
Reactions: damirj

damirj

Guru
9. maj 2012
5.282
2.401
113
Movieland je tudi meni osebno bil dosti boljša izkušnja kot Gardaland. Priporočam

2. jul 2020
5.095
6.647
113
Bi rekel. Večina atrakcij je primerna za večino starostnih skupin.

Hiša strahov ima tudi termin za pod 14 let, kjer ne strašijo in so luči prižgane.