kaj pa je po tvoje zadosten pogoj za naselje?Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Slabo bereš. Znak je potreben, ne pa tudi zadosten pogoj.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Če tam ne začneš pospeševati riskiraš kakšnega uberdinamika v rit. Pišuka, da ne štekam tega nepotrebnega nabiranja denarja v primerih, ko se ničesar ne ogroža. Porkamadona.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
jaz je ne - sem preveč vzgojen):
Khm ... To za prekrškovni postopek ne velja, samo za KD ...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem prebral celotne teme, tako da ne vem če je že kdo omenil ali ne, bom pa jaz.
Lahko se pritožiš na ustavno in tam po vsej logiki zmagaš, po ustavi republike slovenije je namreč vsak nedolžen, dokler mu ne dokažejo drugače in rečt "avto je tvoj, ti si kriv" ni nek dokaz. pa tudi tebi ni potrebno dokazokati nedolžnosti, oni mora dokazovati tvojo krivdo.
Citat:
Kdor je obdolžen kaznivega ravnanja, velja za nedolžnega, dokler njegova krivda ni ugotovljena s pravnomočno sodbo
Jebat ga taka je naša policija. Jebejo tiste kateri nimamo vez, tiste ta težke itak spuščajo direkt mimo ker ne upajo dregat vanje,kar se pa radarjev tiče tudi sam vem za izpoved "napuhanca" kako je poklical v Kranj in ob pregledu posnetkov so njegovo in sliko njegovega fotra izrezali.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
In zakaj si ne bi iskal obvoze? Zakaj bi obvozi veljali samo za nekatere, za nekatere pa ne? Tu v SG je polno podjetnikov, ki se jih policisti ne upajo ustavit, čeprav so 3x na teden pod močnim vplivom alkohola, ko pa ustavijo nekoga, ki pač ni neka poznana oseba v SG pa mu napiše kazen, ker v prvi pomoči ni enega povoja?
A veš to me moti ne kaj drugega!
2 primer. Bratranec od očeta je policaj (kriminalist) in on meni pokaže svojo sliko, ko je pripeljal na radar omejitev 70 on pa s svojim avtom, na dan ko je imel dopust 98, brez položnice! To je pa dobro in predvsem pravično!
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pa zamisli se kako kritiziraš druge, ker sam nisi veliko boljši (mogoče bi si alter nick odprl )