Fotografija s položnico

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej je vozila žena, tega pa ti ni potrebno povedat.
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Nisem prebral celotne teme, tako da ne vem če je že kdo omenil ali ne, bom pa jaz.

Lahko se pritožiš na ustavno in tam po vsej logiki zmagaš, po ustavi republike slovenije je namreč vsak nedolžen, dokler mu ne dokažejo drugače in rečt "avto je tvoj, ti si kriv" ni nek dokaz. pa tudi tebi ni potrebno dokazokati nedolžnosti, oni mora dokazovati tvojo krivdo.

Lahko začneš s tem, da si pridobiš od kakega znanca potrdilo, da si bil na nekem sestanku, etc..nekaj...oprijemljivega in rečeš, da nisi ti vozil da si bil tam in tam...

Ampak tu je ta problem...komu se da jebat s tem, zato pa povečini kar vsi plačajo, ker slišijo "kriv je lastnik avtomobila, razen če dokaže drugače".

Aja..še ena ultimativna varka obstaja...če ti ne bo nerodno je uporabit (jaz je ne - sem preveč vzgojen
smile-1.gif
): odpreš cajtng in poiščeš enega mladega, ki je umrl nekaj časa za tem, ko si ti bil fotkan...ampak da je bil zdrav prej, torej "nenadne smrti" in napišeš, da je on vozil.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jaz bom kar plačal polovičko, v bodoče pa tam vozil 50. Sem mislil, da so 4 leta dnevne vožnje gor/dol zadosti, da človek pozna vse varke.
rolleyes-1.gif
Danes sem pogledal in sem ga res usral, čeprav dejstva še vedno ostajajo. Na levi strani čez cesto je samo gasilski dom, na desni strani ni ničesar, razen travnika. Kolega Litijan ima pomoje eno drugo mesto v mislih.

Pa hvala za pojasnilo glede tiste cifre 66! Sem upal, da bo kdo vedel.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Če tam ne začneš pospeševati riskiraš kakšnega uberdinamika v rit. Pišuka, da ne štekam tega nepotrebnega nabiranja denarja v primerih, ko se ničesar ne ogroža. Porkamadona.

Kakšne izgovore eni najdejo, da lahko kršijo predpise. A si mogoče že slišal za ogledala v avtu, kjer lahko vidiš, kaj se ti dogaja za vozilom?

Sploh pa mi grejo na živce taki ljudje, ki se tako dobro znajo delat budale, da res misliš kakšne budale so. Da bi prevzel odgovornost za svoja dejanja, je pa že pretežko.
Recimo nekaj primerov iz zadnjega tedna:
Tip pripelje do semaforja, kjer že en čaka na pasu za levo zavit, ker je na semaforju rdeča. Pa ga tip gleda, ko da sploh ne ve, zakaj stoji. Potem pa lepo počasi po pasu za naravnost zapelje mimi nejga in zavije levo.
Ali pa tip na Petrolu pri blagajni, ko se je lepo videlo, da je ena vrsta za dve blagajni. Tip se naredi kretena, in gre lepo mimo vrste kar naravnost pred drugo blagajno. Na srečo se je pri tem prerivanju spotaknil, da je na koncu res izpadel ko en bedak.

Drugi del tega odgovora pa je namenjen tudi darjanu, na katerega se spomnim vedno, ko vidim take ljudi, ki se delajo budale.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.714
113
pri taščici
če predatorjeva slika drži, plačaj in požri tiste evre.... pa podaj predlog za zvišanje hitrosti na tistem odseku... me prav zanima mnenje lokalnega prebivalstva.... (komaj čakajo poleg kamikaz na motorjih še tiste v avtu.... sicer pa mi je znan tisti konec in se mi zdi 68 malo veliko za "varno vožno, sploh za jutranjo uro ko so še otroci okoli smukajo... če bi ob 4 zjutraj za vikend nabasal bi drugače toleriral....)

pa zamisli se kako kritiziraš druge, ker sam nisi veliko boljši (mogoče bi si alter nick odprl )
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem prebral celotne teme, tako da ne vem če je že kdo omenil ali ne, bom pa jaz.

Lahko se pritožiš na ustavno in tam po vsej logiki zmagaš, po ustavi republike slovenije je namreč vsak nedolžen, dokler mu ne dokažejo drugače in rečt "avto je tvoj, ti si kriv" ni nek dokaz. pa tudi tebi ni potrebno dokazokati nedolžnosti, oni mora dokazovati tvojo krivdo.
Khm ... To za prekrškovni postopek ne velja, samo za KD ...
Citat:
Kdor je obdolžen kaznivega ravnanja, velja za nedolžnega, dokler njegova krivda ni ugotovljena s pravnomočno sodbo

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
In zakaj si ne bi iskal obvoze? Zakaj bi obvozi veljali samo za nekatere, za nekatere pa ne? Tu v SG je polno podjetnikov, ki se jih policisti ne upajo ustavit, čeprav so 3x na teden pod močnim vplivom alkohola, ko pa ustavijo nekoga, ki pač ni neka poznana oseba v SG pa mu napiše kazen, ker v prvi pomoči ni enega povoja?
bonk.gif

A veš to me moti ne kaj drugega!
2 primer. Bratranec od očeta je policaj (kriminalist) in on meni pokaže svojo sliko, ko je pripeljal na radar omejitev 70 on pa s svojim avtom, na dan ko je imel dopust 98, brez položnice! To je pa dobro in predvsem pravično!
Jebat ga taka je naša policija. Jebejo tiste kateri nimamo vez, tiste ta težke itak spuščajo direkt mimo ker ne upajo dregat vanje,kar se pa radarjev tiče tudi sam vem za izpoved "napuhanca" kako je poklical v Kranj in ob pregledu posnetkov so njegovo in sliko njegovega fotra izrezali.
Jebeš tako palicijo
10.gif

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
527
15
18
Če bi vozil po predpisih nebi dobil slike radarskega posnetka in posledično kazni, a je tako. No torej držite se predpisov pa ne boste metali denarja po nepotrebnem za neumne kazni. Drugače pa je kazen za tak prekršek kar normalna. Če se boš pa pritožil pa, da je ugotovljeno, da nimaš prav pa je edino, da plačaš polno ceno kazni + vse stroške postopka, pa potem razmišljaj če se ti je to splačalo.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

pa zamisli se kako kritiziraš druge, ker sam nisi veliko boljši (mogoče bi si alter nick odprl )
wink-1.gif

Kako pa ti lahko veš, kakšen sem jaz?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Skoraj tako ja...............kolikor jaz vem so v Ilirski Bistrici pred že nekaj časa postavili kanguja.......in gleja ga zlomka..........je slikal ko neumen........in to policaje v policijskih in civilnih avtih .....seveda ko so biliv službi..........in po tem kar sem slišal ,da je padlo kar nekaj kazni in točk........in menda tudi kaka displinska.

smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.714
113
pri taščici
žajbelj:. se ti opravičujem bil si pač zadnji kot si sedajle in ponavadi pišem hitri odgovor
Namenjeno je bilo avtorju,ker pred kratkim lepil video linke do drugih voznikov ki vozijo neprimerno (sicer pa precej podobno kot on)

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Se mi zdi, da imaš prav, ja.

Sem pa zadnje dni vozil tam 50 in je res "divje". Čim se zaključi tisti ovinek v levo mimo gasilskega doma, se pritisne na gas. Ko sem danes zjutraj vozil 50, so me še pred tablo za konec naselja prehiteli trije avtomobili. Ampak danes ni kontrole.

@ostali
Če bi se sekiral zaradi vaših pametnih ugotovitev glede "dvojnih meril", ne bi odpiral te teme ali pa bi si naredil drug nick in tam spraševal. Kul? Da se ne boste razburjali po nepotrebnem. Dejstvo je, da sem imel "srečo", bom pa pač zdaj naprej tudi tam vozil 50 in prišel v Ljubljano 4 sekunde kasneje kot ponavadi. Big deal.