Stroka je pisala pravila. Jaz sem samo napisal, kakšna so.max je bil spredaj, pusti stroko da pove, to je 300kmh, ne dirka z mopedi
Stroka je pisala pravila. Jaz sem samo napisal, kakšna so.max je bil spredaj, pusti stroko da pove, to je 300kmh, ne dirka z mopedi
poknu ga je ven, sedi bližje tvjuNi ga potisnil ve, do levega roba steze je bilo še daleč. Pravila določajo le, da ga ne smeš porinit čez rob steze.
Aha, zaletel v njega je pa OK?Ni ga potisnil ve, do levega roba steze je bilo še daleč. Pravila določajo le, da ga ne smeš porinit čez rob steze.
človek pa jih kršiStroka je pisala pravila. Jaz sem samo napisal, kakšna so.
Saj drugega ne zna, ko je slabši...poknu ga je ven, sedi bližje tvju
črno zastavo
vrgel je konkurenta ven,če ne zna normalno,adijoPa še to: če bi se meni tolko pritiževali razni tipi s pit walla, kot se zdaj RBjevci (in so se kdaj prej mercedesovci in še kdo), bi jih zaradi tega probal kaznovat. Kot zaradi ugovarjanja sodniku na fuztbalu. Škoda, da ni takega pravila.
Spojler je aerodinamični del, ki je bil vštric z Maxovim dirklanikom. Torej je vštric. Trk je pa bil, med gumama ...Ampal nobeden od Lewisovih aerodinamičnih delov ni bil vštric. Trk je bil med sprednjim spojlerjem in zadnjo gumo... To ni vštric.
bledi je čisto ko michael jacksonSaj drugega ne zna, ko je slabši...
Sr@t in to je vse...
Naj mu prepovejo vse letošnje dirke!
Če ga uspeš vržt ven po pravilih, ni nič narobe.vrgel je konkurenta ven,če ne zna normalno,adijo
vsa umetnost
Toto pa posilja email in hoce it tja?Pa še to: če bi se meni tolko pritiževali razni tipi s pit walla, kot se zdaj RBjevci (in so se kdaj prej mercedesovci in še kdo), bi jih zaradi tega probal kaznovat. Kot zaradi ugovarjanja sodniku na fuztbalu. Škoda, da ni takega pravila. Še skjyjevci pravijo isto.
Spojler je aerodinamični del, ki je bil vštric z Maxovim dirklanikom. Torej je vštric. Trk je pa bil, med gumama ...
[/Qidi boks komentirat, f1 ti ni šlaČe ga uspeš vržt ven po pravilih, ni nič narobe.
Itak, jokica kot Horner in ostali.Toto pa posilja email in hoce it tja?