če pa ga je HAM snel in mu vzel pikevozil bi pametneje, in bi imel letos že zaključeno zadevo
Aja se pravi ... maxa je letos mercedez trikrat torpediral iz dirke, enkrat mu je pa cudezno guma pocila. Se pravi stiri dirkw za katere ni bil totalno nic kriv. Pa nikomur nobene kazni. In bi vseeno bil ze prvak. Se mi zdi, da eni sploh dirk ne gledate in pisete malo po babjih custvih.Max bi definitivno lahko obranil napad lojza če nebi bil na medium gumah. Sumim da je RbR računal vsaj še na kakšen incident in bi lahko medium zdržale do konca. Lojz je bil na hard, ki so pa zdržale do konca. Avto od Max-a je bil čisto dovolj hitr za zmago.
Sej s celim bi pa spet 30kmh visjo koncnoMene bolj kot gume, fascinira to, da je mel sprednji wing zlomljen in je take čase klofu. Je mela pa mecka, samo 1km/h hitrejši top speed k RbR.
Lol leclerc je imel priloznosti dovolj, celo z maxom sta se borila pa nima tistega...russel zna biti pa nevaren. Je pa spet anglez in bo imel vse prednosti domace fie in zapuscine formule 1, me cudi, da ferrari se kar vztraja, ocitno dobi debele modre kuverteZarad takih bedarij k jih Crashstappen počne sem mnenja, da bi ga Čarli pa Russell pojedla. Upam, da drugo leto čarli postane prvak.
čarli who?Zarad takih bedarij k jih Crashstappen počne sem mnenja, da bi ga Čarli pa Russell pojedla. Upam, da drugo leto čarli postane prvak.
Med šumlo mene sam 97 boli. Ostalo je tko tko ni čist clear cut.khm, šumaher adelaide 94, jerez 97, spa 98..a še naštevam?
Še enkrat vprašam, kdaj je max izgubil to dirko? kdaj je naredil kakšno napako, ki ga je stala zmage?
Leclerc. Zame numero 1.čarli who?
Je rabil samo pojasnitev pravil v Avstriji. Mu je takoj dal tinto pit v Angliji na naslednji dirki, k je vidu da ne rabiš po pravilih dirkat z njim.Lol leclerc je imel priloznosti dovolj, celo z maxom sta se borila pa nima tistega...russel zna biti pa nevaren. Je pa spet anglez in bo imel vse prednosti domace fie in zapuscine formule 1, me cudi, da ferrari se kar vztraja, ocitno dobi debele modre kuverte
Leclerc je odpisan ene dve leti nazaj.Leclerc. Zame numero 1.